Most, hogy megszűnt a Népszabadság és a Népszavát megvették, milyen baloldali lapok maradtak?
Figyelt kérdés
A HVG-ről és a Magyar Narancsról tudok.2016. okt. 18. 13:22
1/7 anonim válasza:
Egyébként a Magyar nemzet című újság mond valamit? Úgy tudom a baloldal távol áll tőle. Ehhez képest anno ki mentette meg..?
Na ezzel a népszabadság üggyel jobb ha elbújdokol a fidesz...
A kérdésre válaszolva:
Igazából nem tudom. Netes portálok közt is kevés van.
2/7 anonim válasza:
Ha egy sem lenne, az is sok lenne a komcsi hazugságlapokból.
3/7 anonim válasza:
Magyar Nemzet, azonkívül a netes portálok nagyobb része,
plusz az örökös baloldali humorgyártás
4/7 anonim válasza:
Hogy milyen nyomtatott lapok vannak azt nem tudom. Nagy ritkán szoktam venni egy Barikádot és ennyi.
Netes felületen viszont lépten nyomon balos károgásba ütközök, szóval van bőven ne aggódj.
5/7 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy Chuck Norrisnak még jár a Népszabadság.
6/7 anonim válasza:
Kettős mérce, fideszfigyelő, hvg, magyar narancs, magyar nemzet, index, 444, mandiner, zavecz felmérések stb. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ezenfelül rengeteg kisebb oldal van még. Ha nagyon érdekel, utánanézek. Jobbos a 888, magyar idők, pesti srácok, századvég. A jobboldali média sokkal kevésbé van jelen a neten egyébként... Szerintem éppen emiatt nem kell a sajtószabadságot félteni :)
7/7 anonim válasza:
Igen ahogyan említetted például a liberális-baloldali MaNcs, vagy mondjuk A Szabadság (bár újságárusoknál nem tudom, hogy terjesztik-e mostanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!