Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy megszűnt a Népszaba...

Most, hogy megszűnt a Népszabadság és a Népszavát megvették, milyen baloldali lapok maradtak?

Figyelt kérdés
A HVG-ről és a Magyar Narancsról tudok.
2016. okt. 18. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyébként a Magyar nemzet című újság mond valamit? Úgy tudom a baloldal távol áll tőle. Ehhez képest anno ki mentette meg..?

Na ezzel a népszabadság üggyel jobb ha elbújdokol a fidesz...

A kérdésre válaszolva:

Igazából nem tudom. Netes portálok közt is kevés van.

2016. okt. 18. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy sem lenne, az is sok lenne a komcsi hazugságlapokból.
2016. okt. 18. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Magyar Nemzet, azonkívül a netes portálok nagyobb része,

plusz az örökös baloldali humorgyártás

2016. okt. 18. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Hogy milyen nyomtatott lapok vannak azt nem tudom. Nagy ritkán szoktam venni egy Barikádot és ennyi.

Netes felületen viszont lépten nyomon balos károgásba ütközök, szóval van bőven ne aggódj.

2016. okt. 18. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy Chuck Norrisnak még jár a Népszabadság.
2016. okt. 20. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Kettős mérce, fideszfigyelő, hvg, magyar narancs, magyar nemzet, index, 444, mandiner, zavecz felmérések stb. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ezenfelül rengeteg kisebb oldal van még. Ha nagyon érdekel, utánanézek. Jobbos a 888, magyar idők, pesti srácok, századvég. A jobboldali média sokkal kevésbé van jelen a neten egyébként... Szerintem éppen emiatt nem kell a sajtószabadságot félteni :)
2016. okt. 21. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen ahogyan említetted például a liberális-baloldali MaNcs, vagy mondjuk A Szabadság (bár újságárusoknál nem tudom, hogy terjesztik-e mostanság...
2016. okt. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!