Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP-s szavazók! Mi mikor...

MSZP-s szavazók! Mi mikor megyünk ki az utcára skandálni, hogy "Orbán takarodj! "?

Figyelt kérdés
Mi is csalódottak, sőt az alkotmányozó többség miatt elkeseredettek is vagyunk.
2010. ápr. 26. 10:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
49%

Az új kormány megalakulásának napján?

Bár szerintem választási csalás volt. Újra kell számolni a szavazatokat. Nem létezik, hogy a Fidesz megnyerte a választást, hiszen Orbán hatalommániás és szélsőséges.

(És az a baj, hogy még mindig vannak, akik a fenti, OVi-ra tett kijelentésekben tényleg hisznek. Mert nem egy szent, de még csak nem is egy zseni ("mindössze" egy elég nagy formátumú politikus), és sok rosszat el lehet róla mondani - hiszen politikus, és idáig vitte - de hogy hatalommániás lenne, vagy szélsőséges, hát azt biztosan nem.)

2010. ápr. 26. 11:01
 12/42 anonim ***** válasza:
30%
Nevetségesek vagytok, talán még toporzékoltok is? Ejnye bejnye hát most mi lesz? Ha újra számolják a szavazatokat még talán kiderül hogy a jobbik alakít kormányt, vagy mi a fene? Röhejes!!
2010. ápr. 26. 11:11
 13/42 anonim ***** válasza:
32%
Fröcsögjetek csak, tüntethettek, de ők nem csalással nyertek, mint ti 4 éve, ugyebugye Szanyi elvtárs...ja, és nekünk nincs öszödi beszédünk, Viktor nem hazudik, neki van értékrendje, és remek politikus, nagyszerű és intelligens. Szóval skandálj csak, majd odamegyünk mi is nevetni egy jót! Olyanok vagytok, mintha egy kétéves azért hisztizne, hogy meg akarja enni a sz@rt. Hát végülis...
2010. ápr. 26. 11:13
 14/42 anonim ***** válasza:
73%

akkor egy kérdés te orbánt istenítő szerencsétlen:

ki hazudik? kövér vagy orbán?

2010. ápr. 26. 11:14
 15/42 anonim ***** válasza:
29%
Vona
2010. ápr. 26. 11:18
 16/42 anonim ***** válasza:
36%
Én egyformán utálom a Fideszt és az MSZP-t, de szerintem nem csak az MSZP-s emberek fognak kivonulni az utcára (én nem, mert nekem van munkahelyem, ahova be kell menni dolgozni akkor, amikor egyeseknek annyi szabadidejük van, hogy kivonulgassanak...).
 17/42 anonim ***** válasza:
23%
A FIDESZ nem MSZP, hogy mindenki vezényszóra nyilatkozzon. Egyikük így gondolja, másikuk úgy gondolja. Majd meglátjuk.
 18/42 anonim ***** válasza:
60%
soha.. nem süllyedek le a szintedre..
 19/42 anonim ***** válasza:
48%
Majd ha a nyugdíjasokat összeszedik Angyalföldről és kiviszik.Mert más nem szavazott a komancsokra.
2010. ápr. 26. 11:54
 20/42 anonim ***** válasza:
46%

11:13-as

Áruld el nekem azt ha sok ember szerint a FIDESZ olyan jó volt 1998-2002 között(olvastam pár újságban anno), miért az MSZP nyerte a választásokat?

Ha 2002-2006 között olyan szarul éltünk, miért az MSZP nyert? Választási csalás volt 2006-ban? Akkor most miért nem az MSZP nyert? Most miért nem tudodt az MSZP nyerni? Ja és majd kíváncsi leszek arra, mikor jönnek a hírek az aranykéz utcából, Viktor és Pintér igaz?

Egy volt FIDESZes.

2010. ápr. 26. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!