Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a magyarság legnagy...

Igaz, hogy a magyarság legnagyobb problémája, hogy túl rátarti?

Figyelt kérdés
Ez lehet a veszte?
2016. okt. 16. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2016. okt. 16. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt a véleményt még soha nem hallottam. Szerintem nem. Egyfelől általánosítás szóval alapból nem jó, másfelől még ha általánosítani akarunk, akkor is inkább azt mondanám, hogy legnagyobb problémánk, hogy nem tudunk egységesen valamiért dolgozni. Ha valakinek nem tetszik valami, akkor elkezdi szabotálni, és mivel nincs 100%-os megegyezés, az ország fele mindig szabotál. Vagy, hogy mindenki a saját szintjén korrupt (ki borravalót ad, ki hála pénzt, ki besurranó tolvaj, ki lecsalja az adót, ki pedig stadionépítésből szerez 300 milliárd forintot).
2016. okt. 16. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Na de pont erről van szó.

Hogy a magyarok önimádók és nem zavarja őket, ha másokat is tönkretesznek, ha nekik attól jó lesz.

2016. okt. 16. 22:13
 4/8 A legböszmébb Feri ***** válasza:

Francot.

Az a baj, hogy kevés a lóvé.

2016. okt. 16. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Azt meg különösen nem, hogy ez a veszte lenne. Sokkal valószínűbb, hogy túl ostoba.
2016. okt. 16. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyet értek #2-vel!

Ahogy megüt bármi valami színvonalat egyből jönnek a tolvajok meg a rablógyilkosok. Bárki bármilyen jogtiszta törvényes dologra törekszik egyből szabotálják.

2016. okt. 16. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, hanem hogy nem tudunk összefogni, túl birkák vagyunk.
2016. okt. 17. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Én pl. nem vagyok ilyen.

Tisztelettel:

Habony Árpád :)

2016. okt. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!