Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa, hogy 2002-ben...

Nem furcsa, hogy 2002-ben szavaztak a legtöbben és a Fidesz mégsem tudott hatalmon maradni?

Figyelt kérdés
Mostmeg kétharmados többséggel nyer? Ilyen hamar elfelejtenek dolgokat az emberek?
2010. ápr. 25. 22:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%

Nem 2002-ban annyira elegük volt az embereknek a fideszből,hogy váltani akartak.

Példa:ha nem dolgoztál a családi ami kb 5000 ft volt mellé kaptál még 5000-et gyereknevelési támogatás címén.Meg még ilyen-olyan segélyeket.Az átlag melós kapott kb 50000-et ebből a családi és egyéb adókedvezményeket esélye sem volt visszaigényelnie.Tehát alig többért dolgozott,mint az,aki otthon henyélt.

Viszont azt látta,hogy a diplomás óvónéni(aki mellesleg alkoholista)bazi jól élt,ráadásul kinyílt a csipája és nyomatta az "énazértelmiségi" szöveget.

A vállalkozókat újonnan bevezetett adókkal,ezzel-azzal húzták le,tehát nekik is teli volt a tökhócipőjük(pláne ,hogy az értelmiség fel volt háborodva,hogy náluk többet keresnek-a több munkáért na már nem siránkoztak)

Szóval az embereknek elege lett a nélkülözésből,a semmire menésből(ja mert minden volt-csak hitelre-ami egyre több lett és egyre nehezebben lehetett fizetni),a lenézésből,tehát szavaztak másra...ez egyébként ugyanúgy meg fog ismétlődni,sőt ha azt nézem a fidesz retorikája még rosszabb lett(most már a mise is arról szól,hogy kire kell szavazni)még rosszabb lesz.A fidesz elindult azon az úton,mint az mdf.

Kár hogy minket is húznak magunk után.

Ez olyan mint a box:van ütés,ami után már nem lehet felállni.Eddig pár dolgot kibírtunk,ez úgy érzem most durva lesz.

2010. ápr. 25. 23:40
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:40

Vicces a nyafid, baloska :))))

2010. ápr. 25. 23:59
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

Nem nyafogok,nekem nincs rá okom.

Jól éltem akkor,meg most is,sőt jól is fogok.

De ezek tények.Vigyoroghatsz,mert később már nem lesz min.

2010. ápr. 26. 00:23
 14/29 anonim ***** válasza:
50%

23:40

"Viszont azt látta,hogy a diplomás óvónéni(aki mellesleg alkoholista)bazi jól élt,ráadásul kinyílt a csipája és nyomatta az "énazértelmiségi" szöveget."

Van fogalmad mennyit keres egy óvónő?Mert a párom az lesz és örülnénk,ha 80000nettót megkapna.Bazi jól él?Alkoholista meg a tudod kid.

"A vállalkozókat újonnan bevezetett adókkal,ezzel-azzal húzták le,tehát nekik is teli volt a tökhócipőjük(pláne ,hogy az értelmiség fel volt háborodva,hogy náluk többet keresnek-a több munkáért na már nem siránkoztak)"

Egyrészt talán jogosan háborodik fel egy orvos a nettó kezdő 92ezerével,hogy egy jól menő vállalkozó a szlovák rendszámos bmw-jével mindent visszaigényel az adójából,miközben az alkalmazottait minimálbéren tartja,És ugyanez a vállalkozó többet keres,mint a fiát oktató tanár a főiskolán.ezzel persze nem a vállalkozót bántanám,hanem a törvényeinket.

Amúgy kérdezd meg lendvai ildikót vagy a statisztikai hivatalt,hogy az elmúlt négy évben hány vállalkozóit adtak vissza,mert nem tudtak működni,hányan mentek tönkre,tették át székhelyüket külföldre,hány autót vett el a bank a törlesztések elmaradása miatt,hány embert lakoltattak ki.A több munkáról meg annyit,hogy lehet,hogy egy nagybani zöldséges fizikailag ntöbb munkát végez,de talán nem kéne összehasonlítani egy orvossal.Ahogy a kőműves-segédmunkás is több téglát pakol,de azért ne keressen egyformán egy építészmérnökkel.

2010. ápr. 26. 00:26
 15/29 anonim ***** válasza:
30%

Menjen a nőd zöldségesnek,aztán nem kell sirnyákolnod.Ennyi.

Szóval szerinted egy óvónő nem lehet alkoholista?És miért is nem?H.Ülye vagy mint a tök.SŐt olyat is ismerek,aki dug az apukákkal..lehet a tied is olyan lesz:-)

Sőt alkoholista tanárt is ismerek nem is egyet!

2010. ápr. 26. 00:30
 16/29 anonim ***** válasza:

Szóval hülye vagyok,mint a tök.Oké,vitatkozhatunk itt argumentum ad hominem;ez esetben én hülye vagyok,de a te anyád meg egy qrva.

Nem megy zöldségesnek,mert tudod a zöldséges is a gyerekét az oviba adja be,és vannak az országban emberek,akik elvégeznek egy egyetemet -önköltséggel néha-s nem csak a jó fizetésért(mint egy közgazdász,jogász),hanem amiért valaki arra teszi fel az életét,hogy embereket gyógyítson vagy gyerekeket neveljen vagy sérültekkel foglalkozzon. talán ők egy kicsit jobb fizut érdemelnének,mint egy átlag csemegepultos eladó.

De lehet egy óvónő alkoholista,csak nem kéne általánosítani,mert te ezt tetted:kb mint ha a fideszt leváltó munkás azért szavazott volna a mszp-re mert látta az alkesz jól kereső óvónőket és ez derogált neki.

Lehet,hogy dugni fog az apukákkala csajom,erre ismét csak a te eszközeiddel tudok válaszolni:lehet hogy a te anyád meg egy tál lencséért fog szo pni.

Az hogy te ismersz egy-két alkoholista tanárt ,az szerintem nem kellő ok,hogy a fizujuk olyan legyen,hogy ma már aggódni kell,hogy ki fogja tanítani a jövendőbeli zöldségeseket/mérrnököket,mert akkora a pályaelhagyás és a jelentkezéshiány a bérek miatt.

2010. ápr. 26. 01:07
 17/29 anonim ***** válasza:

Igazad van.Együtt álltak anyáddal a sarkon,meg apád is hozzá járt.

Sőt mintha a csajod is arra szokott volna sétálni....

Ha csak azt fogja fel az agyad,amit beleolvasol,akkor inkább tartsd meg a véleményedet.Vagy mutasd meg,hogy hova írtam a mindent.

Egyébként káár tamtam-ozni a csajért,el fog hagyni.Túl aggreszív meg korlátolt vagy.Diplomásként majd jobbra fog vágyni...

Ja fizetősre meg az megy,aki hülye bejutni a költségmentesre.Ez nem dicsőség.

Ráadásul mivel a tandíj nem fedezi a valós költségeit a taníttatásának,ezért az én adómból fizetik ki neki a különbözetet-feleslegessen,mert túljelentkezés van a pályán.

2010. ápr. 26. 01:14
 18/29 anonim ***** válasza:
De azért a fideszre szavaztatok,mert ha lediplomázik a csajszi,addigra majd hű de sok fizetést fog kapni,mert majd felemelik...tipikus.
2010. ápr. 26. 01:16
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem azért.
2010. ápr. 26. 01:28
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

na ne mond...

Szeretetből mehet dadusnak is,azokból még hiány is van..jah,a meló az több...

Na látod ezt nem bírom a fideszesekben.

Mindegyik azt hiszi,hogy lediplomázik,aztán kap egy melót,ahol persze munka kevés,aztán sírhat hogy több pénz kellene.

De ez már nem működik.Kb ezért jutottunk ide.Mindenki valódi munka nélkül akar jólélni.Pedig az nem megy.

2010. ápr. 26. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!