Orbán alkotmányellenessé nyilvánítja majd a Heti Hetest?
"Orbán nem Vona, hogy szarik a demokrácia törvényeire."
én spec rád szarok hupsz xD
"én spec rád szarok hupsz xD"
értelem verdesi az eget:) amugy aludnod kéne már, holnap 8kor suli és figyelj a töri órán rád fér!
"értelem verdesi az eget:) amugy aludnod kéne már, holnap 8kor suli és figyelj a töri órán rád fér!
"
még mindig :D
szegény szocin :)
Mesélnek színészi történeteket, magukat a szereplőket meg lehet ismerni. Kiderül hogy ők is emberek. A politikával meg úgy állnak, mint az emberek a való életben. Az egyik ilyen a másik olyan. Nem nagyon állnak sehova. Ha kell (mert az esetleg rászolgált) minden politikust b.tatnak. Amúgy meg förtelem is ez ami itt MO-n megy ( esetleg ment) politikailag.
Régen lehet jobban politikailag beállított volt, most úgy gondolom annyit beszélnek róla amennyi egészséges.
Sőt úgy gondolom az obszcén szexuális megjegyzéseik(és a témának a folytonos kerülgetése), néha sokkal minőségcsőkkentőbb. De hát ez kell a népnek...
Ettől eltekintve vidám és valami értelmet adhat a nézőjének. Úgy gondolom vannak, olyan műsorok amiből kevesebbet lehet tanulni mint a hetihetesből. Azokkal mi újság? Nem azokat kéne levenni műsorról?
Próbáljatok másokat szolidálni, és ha nem tetszik mást nézni.
Szeretem a bumeráng nevű reggeli műsort is. Sokan bántották, hogy hallgathatatlan. Mi történt? Megszűnt a műsor (az már mind1 hogy nem ezen emberek miatt történt). És mit hallgathattak helyette? Semmit. Mert nem volt reggeli műsor kb. Így jó lett az ellentárbonak?
Mondom másképp. Élveznétek, ha valami agyonnézett filmet bedobnának vasárnap este főműsoridőbe? Vagy mit akartok nézni sz exfilmet olyan későn?
nah mind1...
mindenki hülye csak én vagyok a helikopter....
attól függetlenül utálom a barátokköztöt, mégsem szidom sehol mert szereti a nép jó része. Az a fél óra naponta nem fog tönkretenni...
én úgy küzdök az összes szennyes tv csatorna ellen, h nem nézem. még TV-m sincs. és köszönöm, jobban érzem magam, mint valaha.
nem szorgalmazom, h betiltsák. inkább azt, h az embereket rádöbbentsék, h semmi érték, értelem nincs benne. pár -magát sztárnak, meg színésznek kikiáltott valaki- röhögcsél a semmin. párszor megnéztem, de semmi olyat nem találtam benne, ami annyira megfogna.
ha senki nem nézné, magától megszűnne.
nem az emberek igénylik, a média generálja a szükségleteiket azzal, h éjjel-nappal ilyen foskockák mennek.
higgyétek el, ha a nép nem tudná mi az a mónikasó, senki nem tüntetne a tv székház előtt, h legyen...
sokkal szívesebben néznék dokumentumfilmeket, természetfilmeket, normális játékfilmeket, stb.
ha mondjuk ez menne a tv-ben túlnyomórészt, akkor az emberek többsége rájönne, h ez azért nem is olyan xar. csak ne lennének így meghülyítve már több mint egy évtizede...
komolyan mondom, sajnálom őket.
rengeteg élő példa van arra, h TV nélkül sem kevesebb az ember. sőt, úgy érzem sokkal több...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!