Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán alkotmányellenessé...

Orbán alkotmányellenessé nyilvánítja majd a Heti Hetest?

Figyelt kérdés
Én nem fideszes szavazó vagyok, de ezt a heti hetes nevű gusztustalanságot, úgy ahogy van, be kéne tiltani. Ezt követelem minden jóérzésű magyar ember nevében. Kifordul az ember gyomra attól a műsortól meg az ízléstelen szereplőitől. Hogy lehet immár több, mint tíz éve műsoron az egyik legnézettebb csatornán ez a hányinger?
2010. ápr. 25. 22:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
45%
Akkor a Jobbiknak is joga van az ORTT szerint előírt óraszámban szerepelni a kereskedelmi csatornákon.
2010. ápr. 25. 22:41
 12/30 A kérdező kommentje:
Most nem alkotmányellenes, de ha megváltoztatja a 2/3al az alkotmányt akkor még lehet az. Ja, hogy nem demokrácia? Nem sírom el magam, inkább cenzúrázzák a szemetet, és ne nevezzék demokráciának az államformát, minthogy sz@rt-húgyot ránk zúdítsanak.
2010. ápr. 25. 22:41
 13/30 anonim ***** válasza:
64%

Én szeretem, szerintem jó.

Inkább a gazdaságot hozzák rendbe, csökkentsenek adót, és teremtsenek munkahelyeket, ne ezt a műsort cseszegessék.

Akit nem érdekel, egyszerűen nem nézi, akit érdekel, az nézi.

2010. ápr. 25. 22:43
 14/30 anonim ***** válasza:
32%
A kereskedelmi adók azt szerepeltetnek akit akarnak.
2010. ápr. 25. 22:43
 15/30 anonim ***** válasza:
35%

Most tényleg az a bajotok, hogy ennyien nézik?

Látjátok, az embereknek tetszik!

Gondolom néhányatoknak ez fáj, azért akarjátok betiltatni!

2010. ápr. 25. 22:44
 16/30 BlackSword ***** válasza:

ma 22:39!

Parancsolj! Az alkotmány ide vágó pontja bizonyos esetekre:

59. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkit megillet a jóhírnévhez, a magánlakás sérthetetlenségéhez, valamint a magántitok és a személyes adatok védelméhez való jog.

2010. ápr. 25. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:43

Tévedsz! Rájuk is vonatkoznak az ORTT szabályai, bármennyi pénzük van!

2010. ápr. 25. 22:45
 18/30 anonim ***** válasza:

""Most nem alkotmányellenes, de ha megváltoztatja a 2/3al az alkotmányt akkor még lehet az. Ja, hogy nem demokrácia? Nem sírom el magam, inkább cenzúrázzák a szemetet, és ne nevezzék demokráciának az államformát, minthogy sz@rt-húgyot ránk zúdítsanak.""

mi van? valaki pisztolyt szegez a fejedhez, hogy tévét nézz??? nem kötelező a tévéelőfizetés

2010. ápr. 25. 22:49
 19/30 A kérdező kommentje:
Én nem magam miatt aggódom, hanem azok miatt a szegény naivak miatt, akik azt hiszik, hogy egyáltalán vmi értéket közvetít/képvisel az a műsor.
2010. ápr. 25. 22:53
 20/30 anonim ***** válasza:
45%
Orbán nem Vona, hogy szarik a demokrácia törvényeire.
2010. ápr. 25. 23:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!