Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt a balosok,...

Miért hiszik azt a balosok, hogy 18-ban le lesz váltva a Fidesz?

Figyelt kérdés

Már a ciklus felénél vagyunk, általában az első két évben szokták meghozni a megszorításokat, negatív intézkedéseket, ezért mindig ilyenkor van legalacsonyabban az aktuális kormánypárt népszerűsége.

Ennek ellenére most is meglenne a Fidesz-KDNP 2/3, és még a 18-as választásnak is úgy néz ki, hogy ez lesz a tétje.

Ennek ellenére itt az oldalon, de pl. a 444-es kommentekben is sok balliberális írogatja, hogy várja 2018-at, mert akkor majd Orbán megkapja, el lesz zavarva, le lesz váltva, stb.

Voltak, akik a 2014-es választás előtt is elhitte, hogy meg lehet buktatni a Fideszt, itt sírtak utána, hogy mennyire csalódottak, hogy megint Fidesz 2/3-ad.

Ezeknek az embereknek ennyire nincs realitásérzéke?

2016. okt. 15. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Fidesz fog győzni. Ha esetleg valaki esküdne az ellenkezőjére, pénzbe szívesen fogadnék vele. Közjegyzőnél írunk szépen papírt :D. Csak pénzt nyerhet rajta mert ,,biztosra állítja hogy megbuknak".

Én nem rájuk fogok szavazni. De értelmetlen még kiírni is a választásokat. Alig fog változni a parlament. Csak pénz baxás.

2016. okt. 15. 17:02
 2/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
16%
Dehiszen van hatmillió szavazójuk! Igaz, hogy annak haramda gyerek és/vagy börtöntöltelék, de van! Hát nem érted! El se kell menni szavazni, vagy el kell érni azt, hogy "aki nem szavaz, az a baloldalra szavaz" passzus bekerüljön a tákolmányba.
2016. okt. 15. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Mert a balosok még mindig (naivan) reménykednek abban, hogy a választóknak megjön az esze. Pedig nem jön meg, minden ember hülyének születik és csak az élete meg a tanulmányai során jön meg az esze, de a legtöbb elakad a fejlődésben és félrevezethető balek marad, amit egy pszichopata ki is használ.
2016. okt. 15. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Nem kérdés a Fidesz győzelme, inkább az a kérdés, hogy a jobbik, hogy fog szerepelni. Az Mszp is be fog jutni, a DK talán bár ebbe nem vagyok biztos, a többi baloldali párt LMP, Kétfarkú kutyák meg a maradék megy majd a levesbe. A baloldal azért nem lesz sikeres a jövőben mert sok kis párt van ahol is szét oszlik a szavazat, illetve a baloldalnak a a fő tábora a nyugdíjasok, és évről évre kevesebb az olyan nyugdíjas aki a baloldalra szavaz az elhalálozás miatt. Itt akkor lenne esélye a baloldalnak ha sikerülne betelepíteni az illegális bevándorlókat. Mert egy külföldi soha nem fog olyan értékeket képviselni mint egy magyar a saját hazájában, értem ez alatt a hazaszeretetet, a magyarság érzetét, illetve a nemzet államot.
2016. okt. 15. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
2%
Kik azok a balosok? Merthogy a legnagyobb baloldali párt most épp a Fidesz.
2016. okt. 15. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Bizakodnak. De nem csak a baloldal, a Jobbik is győzelemre, kormányváltásra készül. Szerintem nincs ezzel gond, nem lehet úgy nekiindulni a választási kampánynak, hogy "mi vagyunk az esélytelenek, úgy sem fogunk győzni, nem lesz változás, de szavazz ránk".
2016. okt. 15. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

Reménykednek.

Én például baloldali vagyok, de tudom, hogy Fidesz lesz 2 év múlva is.

Nincs is olyan párt, amire szívesen szavaznék, mert amik ma baloldalinak vallják magukat, azok inkább liberálisok és nem klasszikus baloldaliak.

2016. okt. 15. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

"Ennek ellenére most is meglenne a Fidesz-KDNP 2/3"

Ebben azért ne legyél biztos, 2014-ben is a de facto választási csalással sikerült csak.

2016. okt. 15. 17:53
 9/12 A kérdező kommentje:

De hogyan gondolják, hogy a tanulás és az élettapasztalat mindenkit balossá tesz?

2006-ban a baloldalt választották meg, azt ezt követő választásokon egy tanulási folyamat tanúi lehetünk, a saját hibájából, a saját bőrén tanult a magyar nép.

Szóval csak ne butázz senkit!

2016. okt. 15. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Gondold csak végig!

Azzal, hogy: "El fogunk bukni, ez már most biztos, de legalább álljunk helyt tisztességgel!", nem lehet kampányolni. Erre csak a leginkább elkötelezett párttagok és szimpatizánsok vevők, rájuk építeni pedig nem lehet. Eredményesen kampányolni, híveket, szimpatizánsokat, támogatókat toborozni csak győzelmi ígérettel lehet. Ha megnézed, 2014-ben még a Dr. Thürmer Gyula-féle Munkáspárt is győzelemre és kormányzásra játszott, pedig nekik aztán tényleg nem sok esélyük volt rá, még annyi sem, amennyi az MSZP-nek 2018-ban lesz. Mégis ezt hirdették, mert a vesztesekkel soha, senki nem szimpatizál. Főleg akkor nem, ha ezt előre be is ismerik.

2016. okt. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!