Mit éreztek most szocik? Hogy meg van a 2/3 :D
tudom most átmentetek jobbik szidóba
de olyan nevetségesek vagytok
a lendvai kérdésnél már majd nem elsírta magukat az egyik xD
En orulok de az orszag szegyene ,hogy a Solyom meg a posztjan van.Nala ostobabb ember nem sok van!
Ebben nem értünk egyet. Sólyomnak nincs lehetősége, nincs jogköre, ezért nem nagyon van beleszólása semmibe, de ezt szinte senki sem tudja.
a jobbik módszerei nagyon nem jók, zsidózás stb. de az elgondolásaikban vannak nagyon jó dolgok. kicsit még kupálódniuk kell, szélesebb tömegeknek tetsző stílust választani. várom a kellemes csalódást. egyenlőre nem tetszenek, de nem is szidom őket.
az mszpt lehet. a szocik most dühösek, de csak a fanatikusok maradtak.
ma 21:08
Ezt egy olyan okos/igényes ember, aki nem tudja bekapcsolni az ékezeteket egy angol billentyűzeten, már csak tudja, pláne külföldről.
Embereket úgy ítélsz meg, hogy hány %-ot kaptak válaszaikra. Ez csak azt jelenti, hogy sokkal több a jobb oldali ember itt és még több a buta. Amilyen te is vagy. Nem szeretnélek semmihez hasonlítani, mert az sértő lenne arra, amire, amihez hasonlítanálak, de jó lenne, ha elárulnád nekem, hogy te mit éreztél a kérdés kiírásakor? Azon gondolkoztál, hogy miképp tudnád orálisan kielégíteni a leendő királyod, vagy esetleg miképp tudnál még több "NAGY MAGYARSÁGOT" magadba szívni?
Nem mellesleg te igen (alul)művelt, az ,,elsírta magukat az egyik" kifejezés nem tudom melyik "NAGY MAGYAR" szótárba található, vagy hol képeztetted a Magyar nyelvi tudásodat ilyen nagy szintre, mert kiszeretném javítani.
-elsírta magát az egyik
-elsírták magukat
És le is pontozhatsz, hidd el, hogy nem fogok forgolódni az ágyamban emiatt, esetleg csak azért, hogy tudom, milyen sok hozzád hasonló van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!