Mit éreztek most szocik? Hogy meg van a 2/3 :D
Figyelt kérdés
tudom most átmentetek jobbik szidóba
de olyan nevetségesek vagytok
a lendvai kérdésnél már majd nem elsírta magukat az egyik xD
2010. ápr. 25. 20:59
1/22 anonim válasza:
a szocik annyira szánalmasak xD
2/22 anonim válasza:
mszp-sek szánalmasak, de még mindig jobbak mint a jobbik.
3/22 anonim válasza:
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy érzitek magatokat? Ekkora vereség ritkán van, talán többet nem is lesz, ez most hatalmas :D:D
4/22 anonim válasza:
Tényleg nagyon szánalmasak hallod. XD
5/22 anonim válasza:
Sírnak, és félnek, hogy a börtönben végzik.
6/22 A kérdező kommentje:
"mszp-sek szánalmasak, de még mindig jobbak mint a jobbik."
menjél sírni a sarokba xD
2010. ápr. 25. 21:01
7/22 anonim válasza:
Azt hogy a kérdezö szánalmas :D
Am nem baj az.Szemely szerintem nem zavar az hogy 257 vagy 262 ... Jobbikot lenyomtunk :D Remelelhetöleg Viktor felszámolja !!!
8/22 A kérdező kommentje:
"Azt hogy a kérdezö szánalmas :D
Am nem baj az.Szemely szerintem nem zavar az hogy 257 vagy 262 ... Jobbikot lenyomtunk :D Remelelhetöleg Viktor felszámolja !!!"
itt a másik szánalom 30 százalékos xD :D
2010. ápr. 25. 21:02
9/22 anonim válasza:
Jobb az MSZP, mint a Jobbik? Az egy dolog, hogy a módszereik nem a legjobbak, de két lábbal a földön járnak és nekik vannak a legértelmesebb terveik. Hogy tud valaki véleményt nyílvánítani egy olyan pártról, ami nem is volt kormányon? Ha nekik lenne 2/3os többségük, lehiggadnának, de a céljaik nem változnának.
10/22 bumbi02 válasza:
én örülök:) nem vagyok szoci, de nem szeretem a fideszt sem.... örülök hogy meg lett nekik a 68% igy nem hivatkozhatnak arra hogy azér nem tudták csökkenteni a parlament létszámát mer nem szavazták meg, nem tudnak iylenekre hivatkozni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!