Az ízig-vérig magyargyűlölőket mi köti ehhez az országhoz, ha rühellik ezt a helyet és a benne élő embereket?
Régebben szívesen olvastam 444-t a szarkasztikus cikkei és a vicces írásai miatt, de a betelepítési kvótával kapcsolatos bukott népszavazás óta, szinte minden (főleg a menekülthelyzettel kapcsolatos) cikk kommentszekciójánál ömlik a nyers és lélektelen magyar gyűlölet. Erről a cikkről jutott eszembe egyébként a kérdés: [link]
Én sem mondanám magamat, nagy hazafinak, sok minden engem sem köt ide, de azért nem esek át a ló túlsó oldalára, hogy leparasztozzam a magyart és piedesztálra emeljem az olyan kultúrából jövő embereket, akiknek a szokásait nemcsak a náci/aljanemzet/koszos magyarok, de a nagy/dicső/felvilágosult/példamutató franciák is sokszor kifogásolják. Persze az ilyen embereket nem érdeklik, hogy Fo.-ban is tiltják a burkinit, de az jó/elfogadható, mert valami indokot úgyis fel tudnak hozni az ilyen hazátlan senkik, de a koszos/tanulatlan magyart muszáj szidni, az elengedhetetlen. Miért érzem azt, hogy egész Európában nálunk van a legnagyobb létszámú hazátlan/származását megtagadó ember? Vagy tényleg lenne okunk az öngyűlölködésre? Esetleg ezek az emberek nem is itt élnek és jó dolgukban oda dobják vissza a szemetet, ahol egykoron felnőttek? Ha utóbbi feltételezésem így van, akkor nagyon sajnálom, mert mint már korábban említettem, engem sem köt sok minden ehhez az országhoz, de ilyen viselkedést sosem engednék meg magamnak, de nem is lenne gyomrom hozzá. Ez a magyar (vagy ön?)gyűlölet legalább annyira magyaros tulajdonság, mint az általuk sokszor hangoztatott magyar pesszimizmus, a tolerancia és az összetartás hiánya.
A genetikával érvelni elég rossz ötlet. Mármint, szerintem ha 10 olyan embert találnál az országban, aki színtiszta magyar génekkel rendelkezik, megdicsérnélek. Bele sem gondolunk, hogy itt milyen keveredések voltak. Tatárjárás, törökök uralom, olaszok, osztrákok, romák, zsidók, mindenki beáramlott ide. Sőt, volt olyan idő is amikor a fél ország népessége eltűnt kb., és külföldiekkel pótolták őket. Szóval, genetikára hivatkozva csak a bolondok lesznek a haza megszállottjai.
Azonban, van egy nagyon szép mondat: "Szeresd a hazád, utáld a kormányod". Magyarország egy csodálatos hely. Vannak szép tájak, jó termőföld, jó konyha, szép nők, elviselhető klíma. Szóval, aki a fidesz, az mszp, vagy bármelyik másik párt miatt elkezdi szidni az országot, az egy barom. Utáljátok a Viktort, szidjátok a Fletót, kövezzétek meg a Vonát, de az országot hagyjátok békén!
"Utáljátok a Viktort, szidjátok a Fletót, kövezzétek meg a Vonát, de az országot hagyjátok békén!"
Akik szidják az országot azoknak nem a hellyel van a bajuk hanem a kormánnyal meg a birka magyar emberekkel akik marják egymást ahelyett hogy összefognának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!