Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ízig-vérig magyargyűlölőket...

Az ízig-vérig magyargyűlölőket mi köti ehhez az országhoz, ha rühellik ezt a helyet és a benne élő embereket?

Figyelt kérdés

Régebben szívesen olvastam 444-t a szarkasztikus cikkei és a vicces írásai miatt, de a betelepítési kvótával kapcsolatos bukott népszavazás óta, szinte minden (főleg a menekülthelyzettel kapcsolatos) cikk kommentszekciójánál ömlik a nyers és lélektelen magyar gyűlölet. Erről a cikkről jutott eszembe egyébként a kérdés: [link]

Én sem mondanám magamat, nagy hazafinak, sok minden engem sem köt ide, de azért nem esek át a ló túlsó oldalára, hogy leparasztozzam a magyart és piedesztálra emeljem az olyan kultúrából jövő embereket, akiknek a szokásait nemcsak a náci/aljanemzet/koszos magyarok, de a nagy/dicső/felvilágosult/példamutató franciák is sokszor kifogásolják. Persze az ilyen embereket nem érdeklik, hogy Fo.-ban is tiltják a burkinit, de az jó/elfogadható, mert valami indokot úgyis fel tudnak hozni az ilyen hazátlan senkik, de a koszos/tanulatlan magyart muszáj szidni, az elengedhetetlen. Miért érzem azt, hogy egész Európában nálunk van a legnagyobb létszámú hazátlan/származását megtagadó ember? Vagy tényleg lenne okunk az öngyűlölködésre? Esetleg ezek az emberek nem is itt élnek és jó dolgukban oda dobják vissza a szemetet, ahol egykoron felnőttek? Ha utóbbi feltételezésem így van, akkor nagyon sajnálom, mert mint már korábban említettem, engem sem köt sok minden ehhez az országhoz, de ilyen viselkedést sosem engednék meg magamnak, de nem is lenne gyomrom hozzá. Ez a magyar (vagy ön?)gyűlölet legalább annyira magyaros tulajdonság, mint az általuk sokszor hangoztatott magyar pesszimizmus, a tolerancia és az összetartás hiánya.

2016. okt. 14. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%

Na és kik hozták létre a jelenlegi állapotokat?

Csak nem a magyarok?

2016. okt. 14. 15:31
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne magyargyűlölő, aki nem ért egyet a Fidesszel? Aki kénytelen elmenni az országból, ha nem akar éhen halni? Ne a 444, vagy Magyar Időknek higgy, hanem tájékozódj a környezetedben élő tisztességes emberektől.
2016. okt. 14. 15:40
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

11, az ember a hozzáállásáért önmaga felel. Te döntöd el mit gondolsz, nem mások. És ennyi begyepesedett, rugalmatlan, elzárkózó gondolatra nincs mit mondani. Én fiatal vagyok, szeretnék a jövő felé haladni, de szomorúan látom, hogy az ország nagy részét nem érdekli a haladás, a jövő, csak az unásig ismételt, lejárt gondolatokat szajkózzák. Nagyanyám 77 éves, érthető, hogy múlt századi a gondolkodása. Hasznos is volt, annak idején. De lépjünk már tovabb!

Abban mit szeressek, mire legyek büszke, hogy a magyarok többsége képtelen a változásra? Van aki a 100 éves trianonnál maradt le, és rengetegen ott, hogy már nem szocializmus van...

A nép mentalitását ki hozta létre? A kérdésnek nincs érteome...

2016. okt. 14. 15:45
 14/27 anonim ***** válasza:
56%

"Nem a genetika számít, hanem a gondolkodásmód.

Márpedig gondolkodásban egyáltalán nem vagyok magyar."

Miért? Kérlek írd le, hogy milyen a magyar gondolkodásmód, és utána írd le a tiédet!

2016. okt. 14. 16:01
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
Olyan, hogy GENETIKALIAG magyar, nem létezik.
2016. okt. 14. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:
13%

"Aki kénytelen elmenni az országból, ha nem akar éhen halni? "

A világ egyik legelhízottabb országa vagyunk. Hogy jön ide az éhenhalás?

2016. okt. 14. 16:06
 17/27 A kérdező kommentje:

"Nemetorszag minden csak nem a liberalizmus fellegvara"

Akkor szerinted melyik az, talán Lengyelország?

---

"Miért lenne magyargyűlölő, aki nem ért egyet a Fidesszel?"

Nem kifejezetten a 444-re gondolok, inkább a kommentelőire, akik ilyen stílusban irkálnak, hogy "a gombás lábú túrós faszú mosdatlan magyar parasztja oké, a burkini nem."

Miért ő vajon nem magyar? De rengeteg más hasonló stílusú vélemény olvasható, amióta van ez a migránsválság és nekem, magyar állampolgárként is azt érzem, mintha vezekelnem kellene, csak azért, mert van egy idióta kormány, amelyik az EU-ban pattog, mintha valami nagyhatalom lennénk és emiatt mindenféle rasszistának megbélyegezik az embert, mikor neki köze sincs a nagy többség véleményéhez.

2016. okt. 14. 16:24
 18/27 anonim ***** válasza:
3%

Én is olvasgattam ott a kommenteket, 1-2 túlzás, de sajnos igazuk van, itt rendszeresen beleszarnak, belefosnak a medencébe a nyuggerek, főleg a termálvízbe, én már ezért nem is járok fürdőbe.

Őszintén még örülnék is hogyha előírnák minden nyuggernek a burkát a fürdőben, akkor legalább lehetne tudni melyik fosta össze a vizet amiben a többiek fürödnek.

2016. okt. 14. 17:02
 19/27 anonim ***** válasza:
77%

"Akkor szerinted melyik az, talán Lengyelország? "

Nemetorszag biztosan nem. Ahol egy liberalis part nem jut be a parlamentbe az minden csak nem liberalis orszag.

2016. okt. 14. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha észrevetted, minden egyes pártnak voltak hívei és gyűlölői. Ha az egyik szereti akkor ellenség, eltaposandó. Nézd csak meg a Clinton-Trump hívek undorító mocskolódásait és gyűlölködését, ahhoz képest a helyi trollok kispályások. Mindenhol ez van, ahol pártok vannak. Mindenki okosabbnak hiszi magát a másiknál, a saját kegyeltjét jónak, a másikét gonosznak. A pártok ennek örülnek, mert ha az egyiket ki tudják a másik ellen játszani, akkor ők a háttérben ügyeskedhetnek. Kiderül pár susmus? És? A híveik vakon védik őket. Elemi érdekük a feszültség fenntartása. Hogy érik el? Hallottál valaha olyan emberről, aki őszintén bevallotta hogy rossz pártra szavazott? Nem sokan vannak. Ha megnézel egy politika fórumot, akkor a tízezer oldalnyi vitatkozás után egy felhasználó se fogja azt írni, hogy "ja, igen, tényleg így volt, igazad van, én tévedtem". Az gyengeség lenne. Ahhoz bölcsesség kell. Márpedig amikor még pár évtizede a gyengeség és könyörület annyit tett, hogy rögtön feljelentett az egyik ismerősöd, már eléggé berögzültek az egymással szembeni bizalmatlanság és makacs ellenállás szokásai. Ma pedig 2016-ban ugyanúgy játsszák ki a magyart a magyar ellen, mint az átkosban.

Örököltük.

2016. okt. 14. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!