Orbánék tényleg eltapsoltak 20 milliárd forintot erre a népszavazásra?
Figyelt kérdés
Ez komoly? Erre a kampányra 20 milliárd forint ment el?2016. okt. 13. 12:26
2/14 anonim válasza:
Roaszul tudod, arra ment el hogy ""üzenjünk Brüsszelnek""....
3/14 anonim válasza:
Jó helyen van az.
Nemzeti bankszámlákon.
4/14 anonim válasza:
többet is de semmi közöd hozzá mert az már elvesztette a közpéz jellegét amikor a plakátgyáros haverok zsebébe vándorolt.
5/14 anonim válasza:
Legalább húszmilliárd.
De valószínűleg több. Majd vissza osztanak belőle a kampányba a fidesznek.
6/14 A kérdező kommentje:
Orbánék tudnak élni!
Zárásként pedig buli a Bálnában a Corvinussal szemben, kaja pia, pezsgő, kaviár, szendvics, teljes a siker.
2016. okt. 13. 13:32
7/14 Gotland válasza:
Sőt, most már költik a milliárdokat az új "98% nem" kampányukra. Természetesen ezzel orbán strómanjait tápolják.
A fideszes birkák pedig tapsolnak. Továbbra is.
9/14 anonim válasza:
Látod mennyire fontos ügy volt? Pedig akár egy egész stadionra is futotta volna ebből a pénzből!
10/14 A kérdező kommentje:
Én azon nevettem hogy tök mindegy mi a népszavazás eredménye, Orbán levelet ír Junckernek.
Régen volt az a kifejezés hogy "ez egy vicc", rájöttem ez már túlmutat azon.
2016. okt. 13. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!