Most jön a plakát mutyi?
Dohánybolt, stadion, föld, népszavazás...stb. mutyi megvolt, kell megint a pénz a spanoknak?
Mert más értelmét nem látom a plakátok átszervezésének, megint csak felesleges milliárdokat dobunk ki az ablakon.
Mikor jutunk el oda, hogy az aktuális kormány az ország érdekeit nézi és nem a saját zsebét tömi?
Persze ez közhelyes, de már kezdek belefáradni ebbe...
Már megy is a nagy orbán mutyi az atomerőmű építés, na ott lesznek a haverok még csak szépszámmal milliárdosok.
Már rendeletben tiltották meg a szélerőművek és napelem parkok építését nehogy olcsóbban termeljenek áramot mint Paks 2.
A világon szinte mindenütt az alternatív energia termelést támogatják csak nálunk nem. Ezekből a dolgokból is jól kitűnik hogy orbánnak nem az ország az első hanem a párttársak és a haverok zsebe.
Jön ám.
Diktatúra van ezerrel.
Mutyi mutyi van. Rogán helikoptere fogja húzni a kisvasútmutyit reklámozó molinót.
Ezt a 31%-os sęggarcot ideje lenne már bannolni...
Attól, hogy itt vered a nyálad, még nem lesz igazad, és a fidesz sem lesz jó kormány.. Te fideszes kis g*ci. Anyád kapart volna ki egy ruhafogassal.:D
32% már bocsánat.
És nem vagyok fideszes, csak rohadt nevetséges a baller fröcsögés.
Amúgy meg nem értem mit sírsz. Tőled és a kollégáidtól folyamatosan ezt hallani.
A mutyi, Orbán, illiberális, diktatúra, helikopter, stadion, népszabadság, nyugat, Rogán, Habony szavakat random rendezgesd el egy két kötőszóval meg valami színvonalas trágársággal, mint az előbbi vállfás megnyilvànulásod.
És kész a balos hozzászólás.
8- ezt beszoptad, mert nem vagyok "baller", se "jobber", se semmilyen, csak gondolkodó ember. Nem gondolod, hogy ha ennyi ember fel van háborodva, annak oka van? Ja és hogy nem vagy fideszes. A büdös szārt nem vagy az, minden kérdésnél szopkodod a fāszukat.
Ja, és 31%.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!