Mi történne ha mondjuk holnap merénylet áldozata lenne Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Hogyan kezelné a rendőrség, a párt, az országgyűlés, a média?2016. okt. 11. 19:09
21/25 anonim válasza:
Visszajönne Gyurcsány, az IMF, felemelnék a rezsit, eltörölnék a családtámogatást, aláírnák a TTIP-t, megnyitnák a határokat a bevándorlók előtt, minden csládnak be kell majd fogadni egy szír migránst, felemelnék az alapkamatot 7-8%-ra, hogy legyen a szegény nyugati spekulánsnak hol parkoltatni a pénzét, és kötelező békekölcsönt adnának ki a Népszabadság megmentésére.
22/25 anonim válasza:
jaja meg az apokalipszis ugye 21#-es?
csak be ne szarj Viktorkától
23/25 anonim válasza:
Nemzeti ünneppé nyilvánítanák azt a napot, hogy végre sikerült megszabadulni ettől a kártékony féregtől
"Mer a diktátor tehet mindenről!!!"
Ő akarta a hatalmat, nem?
Akkor a balhét is ő viszi el.
Plain and simple. A mínuszodat pedig már kaptad is.
"Érted is már indul a fekete autó mer diktatúra van!"
Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.
Te is kaptad a mínuszt, fidesznyik.
24/25 anonim válasza:
Én ünnepelnék
A sok agyamosott butabirka meg szomorúan bégetne..."oda a vezééééééér, meeeee, beeeee"
Nekem ez csak jó mert rajtuk is külön röhöghetek
25/25 anonim válasza:
Életem eddigi legszebb napja lenne, ami a politikát illeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!