Mi történne ha mondjuk holnap merénylet áldozata lenne Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Hogyan kezelné a rendőrség, a párt, az országgyűlés, a média?2016. okt. 11. 19:09
11/25 anonim válasza:
Dehogynincs!
Há diktatúra van. Meg amióta nincs népszabadság, azóta szólásszabadság sincs. Pl azóta ezen az oldalon se lehet 0-24 a diktátort mocskolni mert elvisznek!
Meg helikopterrel járnak a párttagok. Nézz csak ki az ablakon. Rogán ott köröz a házad fölött.
12/25 anonim válasza:
19:28, mi az uralkodás első szabálya?
MINDENÉRT te vagy a felelős.
Erről pedig szerintem ennyit.
13/25 anonim válasza:
Gülüszem Tóni venné át a posztját.
14/25 anonim válasza:
Tévhitekkel ellentétben nem sok dolog változna. Persze a média igencsak felkapná, de a Parlamentben nem áll meg az élet.
Konkrétan a miniszterelnök-helyettes ideiglenesen átvenné a feladatait, majd a Fidesz... akarom mondani az országgyűlés többségi szavazással választ valakit a hátralévő időszakra.
17/25 anonim válasza:
A Fidesz belső harcok áldozata lenne és szétesne.
18/25 anonim válasza:
Október 12. ezentúl nemzeti ünnep lenne.
20/25 anonim válasza:
Mi lenne? Van miniszterelnök-helyettes, nem? Na, jó, ezt én sem gondoltam komolyan. A hideg is kirázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!