A baloldali szavazók kétségbe estek most hogy Gyurcsány Ferencék kivonultak a parlamentből?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 11:40
11/17 anonim válasza:
#6: "És akkor otthon fognak politizálni vagy kocsmákba? :D"
Mivel nincs a DK-nak saját frakciója, így sem sokat szólalhattak fel a Parlamentben. És manapság az ellenzéki pártok keze meg van kötve bent. Szóval politizálni tudnak ezután is, sőt képzeld a DK-nak van székhelye és sajtószobája. Szóval attól mert nem ülnek be még nem áll meg az élet. Remélem felfogod és megérted.
12/17 anonim válasza:
Kérdezés helyett le kéne kucorodnod a kertbe a tökök közé, oda illenél :DDD
13/17 anonim válasza:
Én nem. Én ugyan bármelyik baloldali pártot támogatom, köztük őt is, így nem estek kétségbe a legtöbben szerintem, sőt ha aktivizálódik egy párt inkább örülni szokas.
14/17 anonim válasza:
A baloldal lényege a fejlődéspártiság és a jólét megteremtése mindenki számára.
Tehát Gyurcsány nem baloldali.
15/17 anonim válasza:
Ha tudnád mit jelent baloldali és jobboldali politika akkor te is kétségbe lennél most esve.
17/17 anonim válasza:
Nem vagyok kétségbe esve, te provokátor!
ÖRÜLÖK, hogy kivonultak a parlamentből!
Rájöttek, hiába vitatkoznak az ámokfutó, pökhendi, cinikus, képmutató, álkeresztény, erőszakos, hazaáruló Viktorral és kormányával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!