Nekünk sikerült, Görögországnak nem. Éljen Bajnai?
Figyelt kérdés
Görögo. lekérte a 45 milliárdos kölcsönt, míg Mo. a 25 milliárdos kölcsön kis részét hívta csak le.2010. ápr. 25. 14:51
1/14 anonim válasza:
mszp, nem mszp szerintem ez jó húzás volt.
2/14 BeerHunter válasza:
Inkább azt kéne megnézni minek kellett kölcsönt felvenni. Nehogy már hős legyen Bajnai, meg az MSZP, mert "csak" ennyire sikerült adósságba vinni az országot.
Szerintem.
3/14 A kérdező kommentje:
én sem szeretem az mszp-t, de Bajnaiék jól csinálták.
2010. ápr. 25. 15:33
4/14 anonim válasza:
Éljen Bajnai, és a válságkezelő MSZP!
5/14 BeerHunter válasza:
Persze, jól csinálták, nem azt mondom, de ezért ne dícsérjük már meg, mert a saját sza rukat ügyesen takarítják.
6/14 anonim válasza:
A Görögök 2,5-3 × annyit keresnek mint mi, és náluk nem is lesz olyan megszorítás mint nálunk.
Ostoba birka Magyarok vagyunk, és inkább csendben döglünk éhen, mint hogy a saját megérdemelt munkánk elismerését követelnénk. Meg is érdemeljük hogy lassan de biztosan kipusztuljunk
7/14 anonim válasza:
Ja.. ku.rvajól csinálta, vegyünk még 600ezer milliárdot.
8/14 anonim válasza:
Igen. Az operáció sikerült, csak a beteg halt meg.
9/14 anonim válasza:
Nem Bajnai hanem az Imf hitel mentette meg a seggünket..,pont ezért a sok megszoritás...,Görögországban a megszoritások miatt tüntettek,mert csak akkor kaphatnának hitelt!Szóval Bajnai csak megszoritott ami valljuk be nem nagy kunszt..
10/14 anonim válasza:
:):)
A Különbség az, hoyg Görögo abból talpra fog állni, és bőven megtérül a beléjük fektetett pénz, még nekik is nem csak a hitelezőiknek..
Itt viszont azt a kis pénzt is amit kapunk is el fogják LOPNI csakúgy mint a többit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!