Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért megy szembe a...

A Jobbik miért megy szembe a világ radikalizálódásával?

Figyelt kérdés

Egyre értelmesebb, normálisabb hangnemben politizálnak. Most már a bulvár politika ellen vannak, és ,,kitisztították" a pártot a vállalhatatlan tagoktól. És a politika elaljasulása ellen vannak.

populizmust félre tették.

Persze most a baloldaliakat nem tudták meggyőzni hogy ez nem csak egy színjáték, a botrányaikat nem felejtették el. És a jobboldaliak egy része kiábrándult belőlük, mert már nem akarják ,,szétverni tankokkal a romákat".

Akik soha nem voltak jobbikosok, mi a véleményetek? Szemetekben nem lett korrektebb a Jobbik?

2016. okt. 7. 18:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

,,Ezt hogy érted? A Jobbik az eddigi zsidózós-cigányozós programjával elért egy bizonyos eredményt. Vona rájött, hogy ennél jobb eredményt nem fog egy ilyen szélsőjobbos programmal elérni, kormányra kerülni meg főleg nem, ezért stratégiát váltott, és most Fidesz 2.0 szerepbe akar lépni, hátha úgy jobb lesz neki."

Fidesz 2.0? De hát a Fidesz tojik a tanügyre, tojik az egészségügyre, és tojik a korrupcióra. A Jobbik nem igen zsidózott. Csak néhány tagja. De Vona mindig értelmesen beszélt. És most magát is ilyen emberekkel kezdi körül venni.

Én adnék nekik egy esélyt. Már csak azért is mert másnak mégis kinek a francnak adhatnék?

2016. okt. 7. 19:47
 12/29 anonim ***** válasza:
A Világ radikalizálódik? Nem is tudtam.
2016. okt. 7. 19:54
 13/29 anonim ***** válasza:
Mi összetrtunk,de mki magasan xart apámra. Köszönöm,polgártársak.
2016. okt. 7. 19:57
 14/29 A kérdező kommentje:

,,Mi összetrtunk,de mki magasan xart apámra. Köszönöm,polgártársak. "

Örülnék ha lennének Magyarországon olyan szervezetek mint amilyen a magyar gárda volt. Ilyen esetben ne a rendőrségbe kelljen reménykedj aki szar a fejedre, hanem olyan emberekben akik a lelkükön hordják a sorsod, és amíg szükséges biztonságban tartják édes apád. És ha kell agyon verik azokat a majmokat.

2016. okt. 7. 20:04
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
Na, az az igazság,beszélni nem tudok,írni,nem kéne,de tudok,mert fel vagyok háborodva,nrm kicsit. Apufejét szétverték. 74 éves,sztem nem jön haza. Anyu menni nem tud,szinén elverték. Magam is a Merényiből írok. Nincs hús a fejemen. De megkeresem,aki ezt tette.nem hagyom annyiban!
2016. okt. 7. 20:08
 16/29 anonim ***** válasza:
Hallgass kevesebb Puzsért, nagy mennyiségben ártalmas az egészségre.
2016. okt. 7. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem migrànsok voltak. A férjem teljesen kész,lelkileg. Mit mondjak én?
2016. okt. 7. 20:18
 18/29 anonim ***** válasza:

Ni

Vki érti..

Apu meghalt,nincs. Anyuért küzdenek. Én vagyok,beszélni nem tudok,8 fogam,meg az àllkapcsom bànta ezt a verekedést.Megérte? Dehogy! Vittek volna mindent!

2016. okt. 7. 20:29
 19/29 anonim ***** válasza:
Tudod,amíg a gyógyszerek el nem nyomnak: nem kímélném,aki apámmal-anyámmal ezt tette. Apu -nincs. Anyu_ ki tudhatja? Én-8 fogam nincs. Van: 1 fiam. Hogy mondom el majd ezt neki???
2016. okt. 7. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Cirmos írcsd le a fajjokot
2016. okt. 7. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!