Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk miért nincs soha ilyen...

Nálunk miért nincs soha ilyen Hillary/Donald típusú vita, a mi politikusaink miért nem állnak így ki?

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 17:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor, ha mondjuk nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnök, hanem mondjuk Vona Gábor vagy Gyurcsány Ferenc ő kiállna a többi politikussal, ez csak ilyen Orbán specifikus? Nem emlékszem mielőtt Orbánék hatalomra kerültek még nem foglalkoztatott nem is figyeltem. Most viszont nagyon is hiányolom, hiszen így kell kiállni szembenézni a szavazókkal és így tudjuk meg miről mi az álláspontjuk végül is mindent. Nálunk meg vakon kell szavazni majd szinte.
2016. okt. 7. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezeknek a vitáknak az amerikai politikai kultúrában sokkal nagyobb hagyománya van mint itthon. Vagy pl. az Egyesült Királyságban. Itt pl a választások előtt sosincs olyan hogy a nagy pártok vezetői nyíltan kiállnak egymás ellen.
2016. okt. 7. 18:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom mert szerintem szuper és hasznos is.
2016. okt. 7. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
3%
9: A te fejedben van alternatív valóság. Kinek csökkent a népszerűsége?! Nézd már meg hol van most a Gyurcsány és hol az Orbán. A vita után fél évvel, ahogy kiderültek a hazugságai, teljesen lenullázta magát politikailag, jó ideje vállalhatatlan figura még a baloldalon is.
2016. okt. 7. 18:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak jók is az ilyen vitaműsorokban, de sokszor tényleg csak elbeszélnek egymás mellett a politikusok, mondják a magukét, így meg nincs értelme, tarthatnának külön, önállóan is előadásokat, pártrendezvényeket.

Nálunk mostanában azért nem volt, mert Orbán nem akart kockáztatni. Úgy volt vele, ő a fő esélyes, megvan a nagy szavazótábora, a bizonytalanok megszólításában, mozgósításában pedig mindig a mindenkori ellenzéki pártoknak lejt a terep, nekik kedvezne a lehetőség. Az ellenzéki pártok, vezetőik között lehetnének ilyen vitaműsorok, de ilyenek meg azért nincsenek vagy alig vannak, mert a baloldal kerüli, próbálja szegregálni a Jobbikot a médiában, egymással meg nem akarnak vitatkozni az MSZP, DK, Együtt politikusai, mert úgy látják ezzel csak magukat, saját győzelmi esélyeiket gyengítenék.

2016. okt. 7. 18:29
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

A fideszhívőtagozatba belépési követelmény, hogy ne tudj értően olvasni, vagy utána tanítanak meg rá?

Kérdező:

Orbánt saját maga meghazudtolja pillanatok alatt. (Többet hazudott már mint feri, hívőkéim. Csak ő nem akkora ökör, hogy bevallja, látni meg úgyse látja a nép nagy része...)

De ha kiállítasz vele szemben egy jól értesült óvodást, az is kenterbe veri úgy, hogy csak tőle idéz.

2016. okt. 7. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

hát igen ezek vagytok ti ballerek "jól értesült óvodások"

na mi van?! csak tőled idéztelek, és kenterbevertelek

2016. okt. 7. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:
12%

"A fideszhívőtagozatba belépési követelmény, hogy ne tudj értően olvasni, vagy utána tanítanak meg rá? "

Mondom, hogy egy alternatív világban élsz... Sosem szavaztam a Fideszre.

2016. okt. 7. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Vona minden egyes választás előtt, meg alkalmakkor kihívja Orbánt vitára, de rendszerint vissza utasítja. Nem értem mitől fél, szerintem valamivel nagyobb a tehetsége a dumálásban mint Vonának. Biztos sok mindenre nem tudna választ adni az az oka.

Parlamenti felszólalásokban sokszor a kérdésre nem is válaszol, teljesen másról beszél mint ami a kérdés volt. Mellé beszélésben nagy mester. Csak hát az egy folyamatos beszélgetésben nem megy, mert ott nem csak 1-2 szer lehet kérdezni.

(Bocsánat hogy csak a Jobbikról írok, de őket követem intenzívebben)

2016. okt. 7. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:

# 17/19 Időpont ma 19:16

Ebből mondjuk az nem igaz, hogy tőlem idéztél, meg, hogy kenterbe vertél. :-(

# 18/19 Időpont ma 19:32

Kinek nem inge...

Ettől függetlenül elbukta a vitát vitya, bizonyítottan.

2016. okt. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!