Nálunk miért nincs soha ilyen Hillary/Donald típusú vita, a mi politikusaink miért nem állnak így ki?
Vannak jók is az ilyen vitaműsorokban, de sokszor tényleg csak elbeszélnek egymás mellett a politikusok, mondják a magukét, így meg nincs értelme, tarthatnának külön, önállóan is előadásokat, pártrendezvényeket.
Nálunk mostanában azért nem volt, mert Orbán nem akart kockáztatni. Úgy volt vele, ő a fő esélyes, megvan a nagy szavazótábora, a bizonytalanok megszólításában, mozgósításában pedig mindig a mindenkori ellenzéki pártoknak lejt a terep, nekik kedvezne a lehetőség. Az ellenzéki pártok, vezetőik között lehetnének ilyen vitaműsorok, de ilyenek meg azért nincsenek vagy alig vannak, mert a baloldal kerüli, próbálja szegregálni a Jobbikot a médiában, egymással meg nem akarnak vitatkozni az MSZP, DK, Együtt politikusai, mert úgy látják ezzel csak magukat, saját győzelmi esélyeiket gyengítenék.
A fideszhívőtagozatba belépési követelmény, hogy ne tudj értően olvasni, vagy utána tanítanak meg rá?
Kérdező:
Orbánt saját maga meghazudtolja pillanatok alatt. (Többet hazudott már mint feri, hívőkéim. Csak ő nem akkora ökör, hogy bevallja, látni meg úgyse látja a nép nagy része...)
De ha kiállítasz vele szemben egy jól értesült óvodást, az is kenterbe veri úgy, hogy csak tőle idéz.
hát igen ezek vagytok ti ballerek "jól értesült óvodások"
na mi van?! csak tőled idéztelek, és kenterbevertelek
"A fideszhívőtagozatba belépési követelmény, hogy ne tudj értően olvasni, vagy utána tanítanak meg rá? "
Mondom, hogy egy alternatív világban élsz... Sosem szavaztam a Fideszre.
Vona minden egyes választás előtt, meg alkalmakkor kihívja Orbánt vitára, de rendszerint vissza utasítja. Nem értem mitől fél, szerintem valamivel nagyobb a tehetsége a dumálásban mint Vonának. Biztos sok mindenre nem tudna választ adni az az oka.
Parlamenti felszólalásokban sokszor a kérdésre nem is válaszol, teljesen másról beszél mint ami a kérdés volt. Mellé beszélésben nagy mester. Csak hát az egy folyamatos beszélgetésben nem megy, mert ott nem csak 1-2 szer lehet kérdezni.
(Bocsánat hogy csak a Jobbikról írok, de őket követem intenzívebben)
# 17/19 Időpont ma 19:16
Ebből mondjuk az nem igaz, hogy tőlem idéztél, meg, hogy kenterbe vertél. :-(
# 18/19 Időpont ma 19:32
Kinek nem inge...
Ettől függetlenül elbukta a vitát vitya, bizonyítottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!