Mennyire befolyásolhatja egy választás eredményét a miniszterelnöki vita?
Figyelt kérdés
Nálunk egy ideje megszűnt ez a "műfaj",én őszintén szólva,hiányolom.De ha lenne,vajon befolyásolná érdemben egy-egy választás eredményét?2016. aug. 1. 19:27
1/4 anonim válasza:
1 órányi mocskolódásért, hazudozásért senki nem változtatná meg a 8 év alatt megszerzett véleményét.
2/4 anonim válasza:
# 1/1 Időpont ma 19:42
Azért amikor volt nálunk vita, az kimutatható változást okozott az urnáknál. Nem véletlenül fosik tőle a jelenlegi. :-D
3/4 anonim válasza:
Én kedvelem ezt a műfajt, jókat nevettem a Gyurcsány orbán vitán is, akkorákat hazudtak hogy csak úgy füstölt, ott már Orbán tizennegyedik havi nyugdíjat ígért a szavazó nyugdíjasoknak, nos láthatjuk mi lett a sok hazug ígéretből.
Én már akkor sem hittem el egy szavát sem, és azóta sem hiszem el neki egy szavát sem, csak nevetek a blődségén.
4/4 anonim válasza:
orbánc buktáiban azért rendesen benne volt hogy a vitákon szétalázták. Ha nem adják a szájába a sza vakat már nem olyan megnyerő személyiség;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!