Komolyan van aki elhiszi Orbánnak, hogyha érvényes lett volna a népszavazás akkor most nem lenne alkotmánymódosítás? Mert szerinte az érvénytelenség indokolja.
Figyelt kérdés
2016. okt. 6. 16:05
11/20 anonim válasza:
1 évvel ezelőtt a Jobbik kérvényezte UGYANEZT az alkotmánymódosítást.
Azóta mi történt? 15 milliárd elveszett a SEMMIÉRT. Csak egy közvélemény kutatás lett belőle.
12/20 anonim válasza:
Komolyan elhiszi , ha megbomlott az agya. És hát....
13/20 anonim válasza:
Továbbra is mindenkit lepontozok.
14/20 anonim válasza:
Én már rég nemhiszem el egy szavát sem, sunyi alattomos ember, ezt már sokszor bebizonyította.
Csak egy példa a sok közül.
15/20 anonim válasza:
13# Fidesz stratégia. Pontozz csak, bebizonyítod, hogy milyen értelmes is vagy.
16/20 anonim válasza:
2-es
Ocsmányúl tudsz gúnyolódni, de a gúny soha nem volt érv.
ezzel csupán csak magadat járattad le jobb érzésű emberek előtt.
17/20 anonim válasza:
Én is most hallottam a civileket, micsoda korrupt egy ember ez. Diktátor, semmi köze a demokratikus értékekhez.
18/20 anonim válasza:
#7,13:Köszönjük bejelentése(i)det,de ki nem sz...ja le?
19/20 anonim válasza:
"2-es
Ocsmányúl tudsz gúnyolódni, de a gúny soha nem volt érv.
ezzel csupán csak magadat járattad le jobb érzésű emberek előtt."
De bezzeg ha Gyuciferen gúnyolódott volna az tetszene mi....;)
Ez vagy te...ennyire futja
20/20 anonim válasza:
Na,csak hogy legyen lepontoznivalód:ebből az egészből is csak az látszik,hogy nem volt semmi értelme az egész cirkusznak.Ha érvényes a népszavazás,ha nem,alkotmányt módosítanak.Ezt már nyilván előtte eldöntötték.Nem vagyok ugyan jobbikos,de nem ezt mondták ők már korábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!