Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet valaki egyszer...

Miért nem lehet valaki egyszerre európai és magyar?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy egy bizonyos politikai párt elítél mindent, ami európai, és mindre azt mondja, hogy magyarellenes, magyartalan. Pedig mi az európai közösséghez tartozunk, erre is büszkének kellene lennünk, és az európaisághoz is méltónak kell lennünk, vagy a végén olyanná válunk, mint egy múzeum...
2010. ápr. 24. 22:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, úgy ahogy szarják le az országunkat ahogy tudják.. azt hiszed ez a masírozás feltüntet is valamit? Néhányan azt se tudják, hogy létezünk, majd pont a magyar politikai helyzet fogja őket érdekelni. Ami sok más európai országban ugyanígy van, szinte mindenhol erősödött a szélsőjobb.
2010. ápr. 25. 00:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Európaiak azért nem tudunk lenni, mert rajtunk kívül az összes európai nép indoeurópai származású, mi meg közel-keletiek voltunk... Na, azóta nem tudnak befogadni minket, pedig jó fejek voltunk, végig öltük egész Európát XD - bár előttünk ők ölték az európai nomád népeket.
2010. ápr. 25. 01:10
 13/21 anonim ***** válasza:

"Ha jártatok volna egyetemre, és lett volna EU alapismeretekórátok, akkor értenétek, hogy mi is az európaiság"

van b+

és nagyon gáz...

amúgy ott nagy részben csupa jó dolgokat mondanak el

de mond el ti miket tanultatok?

Eu közös kereskedelem politika?

Eu közös agrárpolitika? na ez a best of...

Mezőgazdasági termékek egységes piaca

Szabad kereskedelem és közösségi szabályozás

A közösségi preferencia elve

A közösségen belül termelt terméket előnybe kell részesíteni az importtal szemben

A pénzügyi szolidaritás elve

Közösségi szinten meghatározott pénzügyi támogatás

na ezeknek köszönheted hogy tönkre ment a mezőgazdaság...

2010. ápr. 25. 05:01
 14/21 anonim ***** válasza:

"Ha jártatok volna egyetemre, "

Találgathatok? Te jártál. Biztos valami űbergáz kamuszakra (cociológia, cicológia, kamunikáció stb).

2010. ápr. 25. 08:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, és megjegyezném, hogy én nem tartom magam európainak. Ha ennyire tetszik neked a nagy EU eszmélyen, akkor azt javaslom amit az elvtársad: el lehet menni. Ez a "nagy" Európa még egy gyufaszálat nem tett keresztbe MO-ért, nem úgy mint fordítva. Csapj fel egy történelemkönyvet és tudni fogod miről beszélek, már ha tudsz szöveget értelmezni/olvasni.
2010. ápr. 25. 08:24
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
Én inkább Europainak érzem magam :D Mivel nem vagyok annak a bizonyos pártnak a szavazója
2010. ápr. 25. 09:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Én inkább Europainak érzem magam :D Mivel nem vagyok annak a bizonyos pártnak a szavazója

És mitől érzed magad "Európainak"? Hogy te azt hiszed?

Közben meg ott szivatnak ahol csak tudnak?

2010. ápr. 25. 09:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem érzem magam európainak, azok után amiket meg mertek tenni velünk. Trianon...1956...
2010. ápr. 25. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Én speciel előbb ember vagyok, és csak aztán magyar.
2010. ápr. 25. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Tranonnal nem lenne semmi baj ha jováhagyják a 1943 as országhatárt .
2010. ápr. 25. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!