Miért nem lehet valaki egyszerre európai és magyar?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy egy bizonyos politikai párt elítél mindent, ami európai, és mindre azt mondja, hogy magyarellenes, magyartalan. Pedig mi az európai közösséghez tartozunk, erre is büszkének kellene lennünk, és az európaisághoz is méltónak kell lennünk, vagy a végén olyanná válunk, mint egy múzeum...
Attól, hogy valaki azt mondja nem, attól még lehet. Ennyi.
2010. ápr. 24. 22:35
3/21 anonim válasza:
Én nem szimpatizálok egyik párttal sem,de magyarnak és európainak érzem magam.
2010. ápr. 24. 22:37
4/21 anonim válasza:
Nem teljesen értem, mit jelent európainak lenni. Az csak egy kontinens, amely részei el vannak választva. Ezek az országok, saját kultúrával, gazdasággal, társadalommal, természettel stb... Én elsősorban magyar vagyok, és csak utána európai. Az unió meg más tészta, lehet rajta vitázni hogy megéri-e benne lenni vagy sem.
2010. ápr. 24. 22:40
5/21 anonim válasza:
Az hogy te minek érzed, hiszed magad, az csak egy dolog. De hogy az Eu minek néz tekint valójában a nagy szavak alatt „ rabszolgának” meg a realitás.
Tudod a szerelem szép dolog, csak ha valaki nem veszi észre hogy viszonzatlan, abból csak baj lehet!
2010. ápr. 24. 22:50
6/21 anonim válasza:
Politikai értelemben nem érzem magam európainak, csak földrajzilag.
2010. ápr. 24. 22:55
7/21 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2010. ápr. 24. 23:07
8/21 BlackSword válasza:
ma 22:50!
Én csak azt nem értem, hogy ezen miért vagy kiakadva... Az unió gyakorlatilag egy pénzközpontú szervezkedés... Senki sem mondta, hogy jótékonysági intézmény... Vannak tőkések és vannak minkások... meg elosztás... ez vagyon esetén egy ide, egy oda, lakosság esetén meg egy ide, 100 000 oda...
El kéne felejteni akommunizmust és a szocializmust... az emberek csak Isten előtt lesznek egyenlőek, addig meg pénz beszél, kutya ugat...
2010. ápr. 24. 23:14
9/21 anonim válasza:
sőt legyünk büszkék hogy földlakók vagyunk
kérdező nooomális vagy?:D
2010. ápr. 24. 23:54
10/21 A kérdező kommentje:
Ha jártatok volna egyetemre, és lett volna EU alapismeretekórátok, akkor értenétek, hogy mi is az európaiság, és, hogy lényegesen meghatározóbb is lehet, hogy hogyan illeszkedünk be európába, hogyan ítélnek meg minket, mint, hogy gárdaegyenruhában, árpádsávos zászlóval masírozunk-e
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!