Miért szavaztatok olyan kevesen? (Betelepítési kvóta ellen)
Én azért nem szavaztam érvényesen, mert semmi értelme az egésznek, a Viktátornak meg nem fogom az illúzióját se megadni, hogy érdekelnek az idióta meglátásai.
Az az 1300 "migrács" nem fog itt letelepedni. Amint megérkeznek, villámgyorsan hátraarcot csinálnak,és mennek Németbe.
"Meg azt is láttam (igen,ugyanúgy M1en)hogy az ország helyzete sokkal jobb lett és csökkent a munkanélküliség,viszont olvasgattam más kérdéseket is ezzel kapcsolatosan és azt írják ez is mind hazugság."
Hazugságnak nem hazugság egyik sem, csak mindkét állítás mögött ott a zsiványság:
Csökkent a munkanélküliség <- beleszámolták a lényegében munkanélküli közmunkásokat is, akik nem termelnek javakat, ergo nem is igazán járulnak hozzá a GDP-hez, csak más formában kapják meg a segélyt.
Gazdaságilag növekszünk <- Talán a leglassabban az Unióban, leszámítva azokat, akiknek már "nincs hova" fejlődni, vagy jelenleg is államcsődközeli helyzetben vannak. Ez még elnézhető volt a kormányzásuk első éveiben, de mára...mind1.
Nem torzít, másik képet ad. De azt mondja, ugyanaz.
Marczell, az első kettő ugyanaz. De segítek. 1. Van,aki megcsömörlött a politikától, mert semmi se ért belőle, csak azt érzi, egyre rosszabb. Többnyire nem megy szavazni, hacsak valaki előtte öt perccel rá nem beszéli. Ekkor véletlenszerűen behúz valamit. 2. Van, aki fanatikusan bízik egy pártban, minden szavát elhiszi, semmi mást nem hisz el, és azt teszi, amit kedvenc pártja mond. Ha kell, elmegy, ha kell, nem megy, azt jelöl, amit mondtak. 3. Van, aki gondolkodik, meggondolja, mi lenne neki jó, mi kellene ehhez, és megnézi melyik párt áll ehhez a nézethez legközelebb. És elmegy szavazni, behúzza a véleménye szerint legjobbat. Nézi a pártokat, néha szimpatizál, de alapvetően nem kötődik (szinte mondanám: azt gondolja, kötődjön a párt).
A legutóbbi esetre aktualizálva: Az első nem ment szavazni, na jó, néhány tucatot nem zárhatunk ki, elvitte a haverja, családja. A második vagy tudatosan nem ment szavazni, mert ezt mondták neki, vagy tudatosan rohant szavazni és vagy igent, vagy nemet húzott be. A harmadik egy része úgy gondolta, nem csinál majmot magából, de nagyon rosszul érezte magát ettől. A másik része elment szavazni, már eleve rosszul érezte magát, mert tudta, hogy mindenképpen bohócot akarnak belőle csinálni, de többnyire érvénytelenül szavazott. A harmadik része ennek az utolsó változatnak nagyon dühös volt, elment szavazni, nemcsak mindkettő behúzta, de a véleményét is ráírta.
"Hát mindig ott nézem a magyar híradót :)"
Hazudnak reggel, délben, meg este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!