A belefásultság miatt nem ünnepel az ország, hogy tegnap tulajdonképpen kivívta a nemzet a szuverenítását?
Nem vívott ki senki semmit.
Pláne nem egy érvénytelen népszavazással.
És most ezért én fogok kapni rendesen de kimondom:
Én szívesen függök Brüsszeltől, mert az EU az egyetlen szervezet ami képes többé kevésbé féken tartani Orbánékat, és megmenteni az országot egy klepokrata, teokrata, szélsőségesen xenofób és nacionalista diktatúrától. Valami olyasmitől mint a Putyini Oroszország.
Ezzel a borongós hétfő reggel szöveggel elmehetnél írónak,viszont ennek a szuverenitás elméletnek semmi értelme nincs,mert eleve magának a népszavazásnak nem volt semmi komoly tétje.
Nézz fel egy külföldi hírportálra.Annyira érdekli őket,hogy mi itt egymással szavazgatunk,hogy csak Trump meg Kardashian után tesznek említést arról,hogy amúgy Magyarországon szavaztak és érvénytelen lett...
Egyébként én is örülök annak,hogy ennyire "függünk" az EU-tól,mert így legalább hivatalosan biztosítva vannak az alapvető emberi jogaim.
"Én szívesen függök Brüsszeltől"
Akkor mért nem takarodsz ki Brüsszelbe?
"Akkor mért nem takarodsz ki Brüsszelbe?"
EU tagok vagyunk amennyire én tudom.
Szóval ha NEM akarsz függni Brüsszeltől akkor NEKED kellene eltakarodni innen.
Egyébként jártam Brüsszelben, szép és rendkivűl gazdag város.
Az elmúlt 5 percben 3 anyázó üzenetet is kaptam, szóval kijelenteném a következőket:
1, Nem érdekel, hogy Gyurcsányék mit csináltak
2, Nem vagyok ballib
3, se LMP-s
4, Nem ismerem Soros Györgyöt
5, és Jobbikos sem vagyok
6, és Magyarország legnagyobb mecsete mellet élek, de nem vagyok muszlim.
Remélem válaszoltam mindenkinek, le lehet kopni rólam.
#Centauri:
De ott kint hagyják a cipőjüket. Szagot bírod? Bocsi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!