Az igennel szavazók tényleg azt akarják, hogy az EU a magyar Országgyűlés jóváhagyása nélkül is telepíthessen be migránsokat?
Figyelt kérdés
Mert azokat még meg tudom érteni,akik nem mentek el szavazni.Talán nem ok nélkül érezték azt,hogy ezzel a Fideszt "támogatnák" és ezt nem akarták.De az igennel szavazókat már kevésbé...2016. okt. 3. 16:51
11/16 A kérdező kommentje:
#9:Ez rendben is van,de azért pont ebben a kérdésben ("betelepítés")nem igazán örülnék,ha az Országgyűlésnek nem lehetne beleszólása.Jó,az is igaz,hogy én egy kicsit kiábrándultam az EU-ból.És nem az életszínvonal,meg az alacsonyabb fizetések miatt,mint sokan mások.
2016. okt. 3. 18:10
12/16 A kérdező kommentje:
#10:De azért ehhez ő kevés lenne,ha az EU jobban működne,nem?
2016. okt. 3. 18:11
13/16 anonim válasza:
"Ez rendben is van,de azért pont ebben a kérdésben ("betelepítés")nem igazán örülnék,ha az Országgyűlésnek nem lehetne beleszólása."
Szerintem meg pont ilyen kérdésekben kell, hogy ne szólhassanak bele a tagállamok. Tegyük fel, hogy minden ország maga dönti el, hogy hány menekültet akar befogadni. Az országok kitalálják, hogy egyet sem. Akkor mi lesz? Eljátszuk, hogy a probléma meg van oldva?
14/16 A kérdező kommentje:
#13:Jó,de ezt meg is lehet fordítani.Ha nincs beleszólása és idővel mondjuk,többszázezer menekült "jut ránk",az is oké?
2016. okt. 3. 19:23
15/16 anonim válasza:
Nagyon valószínűtlennek tartom, hogy ilyen történne. Az EU is nyilván a legjobb megoldást keresi. De lehet tévedek. Én is kíváncsi lennék mi folyik az európai parlamentben, mennyi munkát fektetnek abba, hogy a probléma az Unión kívül oldódjon meg. Szerintem sokat dolgoznak azon is, csak a média állandóan a kvótát szajkózza, mert az érdekli az embereket.
16/16 A kérdező kommentje:
Remélem,igazad lesz.Mármint az Unión kívüli megoldásban.Mert az azon belüliben,már nem igazán bízom.
2016. okt. 3. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!