Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért nem vonul vissza?

A Jobbik miért nem vonul vissza?

Figyelt kérdés

Eddig csak ők voltak azok, akik talán letudták volna váltani a Fideszt, erre most a parlamenti választáson lebuktatta Orbán Viktor, hogy Brüsszeltől pénzt kapott a Jobbik, hogy bojkottálja a szavazást és ne legyen érvényes.

Teljesen csalódott vagyok most. Hogy van pofájuk még beszélni és lemondásra kötelezi bárkit is? Azthitték a Fidesz megszeppen és lemond, majd átveszik a hatalmat és még közben Brüsszeltől is pénzt kapnak?

4-szer(!) vádolta meg Orbán Vonát, egyszer sem védekezett, csak hallgatott bűnösen.

Ugyan olyan undorító ő is mint a többi. Ennek az országnak tényleg nincs értelmes pártja.

2016. okt. 3. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

"hazakiárusító gyurcsányfélék"

Persze, semmi emútnyócév, csak egy surprise Gyurcsány, mert ma még csak tizenkettő volt a témakörben.

Bojkottálásra uszítani nem tudom hogy kell. A bojkott az egy alapvetően békés dolog. Pitypangszedésre sem szoktak uszítani szerintem.

Mindegy is, ne a szóhasználaton akadjunk fel, inkább magyarázd el nekem, hogy egy demokratikus országban miért helytelen véleménynyilvánításnak tekinteni a tartózkodást. Ha már témánál vagyunk, azt is mondd el, hogy milyen eszmefuttatással racionalizálnád a szavazás kötelezővé tételét, ugyanis csak ezzel lehet megakadályozni a mocskos kígyóvállú balliberál-komenista-marxista háttérhatalom távolmaradásra hergelését.

2016. okt. 3. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

az óriás plakátra gondoltam - "maradj otthon" és Feri ott áll, mint szamár a hegyen, gyűlöletes volt ez az egész plakátháború, mindegyik bagázsé - ennyi fát elpusztítani!

[link]

2016. okt. 3. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

"Én ugyan nem vagyok jobbikos,de talán Orbánnak kellene ezen gondolkodnia.Amikor a Jobbik felvetette,hogy sima alkotmánymódosítással "rövidre zárható" a történet,nem kellene milliárdokat feleslegesen elszórni erre,az nem tetszett a Fidesznek.Most volt egy érvénytelen népszavazás, 10-20milliárdos költséggel,ami után mégis ezt fogják tenni.Olyan könnyen szórják a közpénzt,hogy az már szinte a "hűtlen kezelés" kategóriája."

Igen! Igaza van a jobbiknak! Ettől függetlenül még nem kéne csalniuk! Ha pont Brüsszel fizeti le őket, akkor most ezek után mennyire lesznek megbízhatóak? Atya világ! Persze! Lehet, hogy nem olyan, mint a fidesz! De ettől függetlenül most már nyilvánvalóvá vált, hogy ők sem megbízhatóak! Csalódtam a jobbikban, tudták, hogy nagyjából mi lesz a szavazás eredménye, mégis csaltak! Erre nem tudok mit mondani... most már képben vagyok velük is...

2016. okt. 3. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy csalt? Mindent elhisztek?
2016. okt. 4. 06:41
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
3. Én nekik sem hiszek, bocs. Pláne a simicska, atv pálfordulás után.... Ébredj fel! :D
2016. okt. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!