Megérte ez a népszavazás?
Meghát, a plakáthelyeket tulajdonló cégeknek, a nyomdáknak, és mindenkinek aki kapott a húsosfazékból!
Te amúgy tudtad hogy tűzijáték is volt? Igen, így ünnepelt a Fidesz a Bálnánál!
Na ne már...
Anyagilag: nem.
Kormánymegerősítésileg: igen.
Hát nem tudom. Az is lehet ha nincs ez a nagy kampány és nem a csapból is ez folyik akkor sokkal többen mentek volna el, mert így azt érzem hogy az emberek látták hogy ez a kormánynak fontos és dacból csak azért sem mentek el.
Lehet ha a fidesz nem kampányol mellette és csak kiírja a népszavazást akkor elmennek azok is akik most a kormány miatt nem mentek el.
Én voltam és a kormány mellett állok most is de amit most a Fidesz és Orbán csinál az egy kicsit megmosolyogtató. Úgy csinálnak mintha ez egy sikeres és érvényes népszavazás lett volna. Hiába volt 3.2 millió NEM, ez nem elég mivel a többség el se ment szavazni ezzel mutatva hogy a kormány álláspontja ellen van. De a Fidesz ezt úgy látszik lesz..rja és most úgy tesznek mintha ők nyertek volna. Tisztára mint a németek Sztálingrád után. Nem tudják és nem is akarják beismerni hogy hoppá most ez nem jött össze ezzel még jobban magukra haragítva a távol maradók táborát. Szerintem ez most nagyobb hiba mint a népszavazás elbukása.
"Megérte ez a népszavazás?"
Nem, de mi szóltunk előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!