Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 98 százalék szavazott nemmel....

98 százalék szavazott nemmel. Történelmi Orbán-siker?

Figyelt kérdés
3 millió érvényes NEM szavazat érkezett!

2016. okt. 2. 21:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az embereknek elegük van már az egész vetítésből amit a kormányok csinálnak. Akárki volt eddig hatalmon mindig csak szívtunk. Most is ugyanez megy, nincs munka, nicns megélhetés, nincs önálló magyar ipar, nincs gazdaság. Uniós támogatások, adók tömkelege és felesleges milliárdokban nyugvó parasztvakítások plakátok, rádióbemondások és tévés reklámok folyamata. Ne így teljesítsen jól az ország hogy milliárdokat öl a reklámozásba, hanem úgy teljesítsen jobban hgoy az emberek ne robotmunkába menjenek Supermarketekbe, vagy egy szalaghoz éhbérért dolgozni, amelyek ráadásként nem is magyar vállalatok, munkahelyek, hanem külföldiek. Volt vagy 40 cukorgyára az országnak, ma már jó ha maradt 1 db. A hatvani cukorgyár is több mint 100 éves múlttal rendelkezik és azt is bezárták, lehet múzeumként látogatni. Szomorú.

A migránspolitika is egy nagy érvágás. Azok az emberek ebbe az országba úgy sem jönnének, de ha jönnek is nem mindegy? gondoljunk bele, az a pár ezer arab ember már nem oszt nem szoroz, a németeknek meg már így is úgyis mindegy. Az egész országuk a mocsokban hever a sok bevándorlótól. Elamerikaiasodik, mondjuk ez is lenne neki a célja. Nagyon rossz irányba halad ha így folytatja.

2016. okt. 22. 01:12
 32/34 anonim ***** válasza:

A 98%os siker pedig nem ér fabatkát sem. Az emberek ezt a választást nem tudták komolyan venni. Kb egyfajta vélemény kinyilvánítás volt az összefirkált azaz hivatalosan érvénytelen szavazólap, és az is hogy kb az ország 3/3da nem ment el szavazni. Tudjátok 2/3 os győzelem, ugye emlékszik még mindenki? XD

Már szerintem belefáradt sok ember a politikába, én sem mentem el szavazni, bevallom nem láttam értelmét. Nekem és a családomnak csak ártott a fidesz és nem segített, de szerintem sokan vagyunk így. A határon túli ismerőseim istenítik Orbánt és a Fideszt, kicsit már nekem kényelmetlen ez, én ugyan nem szoktam szidni, de nekem ez a stadionépítésesdi és a sok jobban teljesít reklám, dohányboltok, földárverések, a pálinkafőzdék ellehetetlenítése a pénzkeresettől (azaz a 900 forintos szeszadó bevezetése, emiatt nem tüntetett senki, de az internetadó az fontosabb), engem ezek a dolgok teljesen haraggal töltenek el. Az egészségügy még mindig romokban, faterom haldoklik. Nem élünk meg, nem gyógyulunk meg, depressziósak vagyunk. Magyarország jobban teljesít!

2016. okt. 22. 01:25
 33/34 anonim ***** válasza:

"ország 3/3da"

Elírtam 2/3da. bocs.

2016. okt. 22. 01:26
 34/34 anonim ***** válasza:
és miért kellene azt feltételezni, hogy az otthonmaradottak mind migránsloverek?
2016. okt. 22. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!