Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 98 százalék szavazott nemmel....

98 százalék szavazott nemmel. Történelmi Orbán-siker?

Figyelt kérdés
3 millió érvényes NEM szavazat érkezett!

2016. okt. 2. 21:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként érdekes,hogy a jobboldal folyamatason azt hangoztatta,hogy ez a választás nem a pártokról,nem a Fideszről,hanem a nemzetről,hazáról szól.Akkor most,hogy is van ez?
2016. okt. 2. 21:32
 22/34 anonim ***** válasza:
77%
A választók kb fele nem megy el szavazni semmilyen választáson.
2016. okt. 2. 21:35
 23/34 anonim ***** válasza:
14%
#21 A jobbosok agyalágyultak,ne várj tőlük értelmes választ.Idióta faskók.
2016. okt. 2. 21:35
 24/34 anonim ***** válasza:
53%

"Az a vicc higy sikerült egy olyan népszavazást összehozni ahol gyakorlatileg mindenki verheti a mellét hogy győzött a fidesz a 98% miatt a baloldal a távolmaradók miatt.. szép"

De ezzel most mi a baj?

Hát mindenki úgy érzi, hogy ő győzött, nem? :D

Mindig ilyen versenyek kellenének.

2016. okt. 2. 21:36
 25/34 anonim ***** válasza:
25%
Mivel aki igennel szavazott volna az nem ment el, ezért a nemek győztek. Ömmm... gratulálunk? Ez tényleg történelmi...
2016. okt. 2. 21:45
 26/34 anonim válasza:
75%
Én nemmel szavaztam de a kampánynak és a fidesznek ehhez semmi köze.. sőt.. örülnék ha lemondanának de ki kerülne a helyére?? egyik rosszabb mint a másik
2016. okt. 2. 21:48
 27/34 anonim ***** válasza:
#22:Az országgyűlési választásokra ez igaz,viszont egy ilyen népszavazás,alighanem közülük is sokakat szavazásra bírhatott.Szóval a szavazók között ők is ott lehettek,meg persze a Fidesz+Jobbik szavazók.Szóval,nagyon nehéz lenne ebből "vegytisztán" megállapítani,hogy mekkora is a Fidesz támogatottsága.Szerintem kisebb,mint gondolták,mert őszintén szólva,én is majdnem biztos voltam benne,hogy érvényes lesz a népszavazás.
2016. okt. 2. 21:49
 28/34 anonim ***** válasza:

# 3/27 Időpont ma 21:20

Még jó, hogy te sírtál a legjobban, és kérted ki magadnak leginkább, hogy most nem Orbán-Nemorbán a kérdés.

Az eredmény akkor mégis Orbán-Nemorbán? :-D

Mondjuk én vagyok a hülye, hogy hívőtől konzisztenciát várok. :-D

2016. okt. 2. 21:58
 29/34 anonim ***** válasza:
12%

"Mivel aki igennel szavazott volna az nem ment el, ezért a nemek győztek. Ömmm... gratulálunk? Ez tényleg történelmi..."

Honnan tudod, hogy a maradék IGEN-nel szavazott volna? Lehetőségük lett volna igennel szavazni, ugyanis volt ilyen válasz. Szinte kizártnak tartom, a maradékból kb 4-5%-nál többen mondtak volna igent, egyszerűen csak be akartak inteni a kormánynak, vagy nem érdekli őket a politika.

Tudod, ha szürke marhának öltözöl és beállsz a szürke marhák közé és úgy is viselkedsz, akkor hiába vagy te farkas, senki sem fogja tudni, hogy nem közéjük tartozol.

Ugyanez van a nem szavazókkal is, lényegében semmi okunk feltételezni a távol maradókról, hogy egy fikarcnyit is érdekli őket a téma, hogy egyáltalán bele akartak szólni ebbe a döntésbe! Megtehették volna, de nem tették. Elmehettek volna érvénytelenül is szavazni, akkor már kevésbé tűntek volna érdektelennek, nem tették. Ilyen szempontból a kétfarkúék még korrektek is voltak, nem akartak beolvadni a közönyösek közé. Respekt! Erről ennyit.

Az MSZP meg eljátssza a hattyú halálát azzal, és azt feltételezi, hogy akik távol maradtak, mind az ő embereik. Mekkora baromság már ez :) Hol élnek ezek, álomországban? Mindig van lejjebb (a luxemburgi külügyminiszter szintjét még azért nem érték el)! Atyaég!

2016. okt. 2. 23:01
 30/34 anonim ***** válasza:
87%
Ezt akárhogy magyarázza a kormányzati agymosoda, ez bizony hatalmas pofáraesés a Fidesznek és a meghibbant Orbánnak.
2016. okt. 2. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!