Ha úgy látnám előre a lottó 5-ös nyerőszámait, mint ahogy ennek a szavazásnak az eredményét lehetett, akkor milliárdos lennék.
Kb mintha azt kérdeznénk hogy "Ön szart enne szívesebben vagy tejszínhabot?". Ott is tudható mi lenne a többség válasza.
Röhej amúgy az egész.
Mivel kezdte a Fidesz: Ez ne politikai szavazás legyen, hanem az országért szavazzunk.
Erre most mit mond a Fidesz: Az MSZP szavazói hiányoztak.
Aki nemmel szavazott, az velük ért egyet, tehát velük van, magyarul aki szavazott az a Fidesznek adta a szavazatát.
Undorító az egész.
@#7
...és ha azt mondja,hogy az MSZP szavazói hiányoztak,az is mekkora öngól.Mert ha őket nem számítjuk,csak a NEM-mel szavazókat,tehát a Fideszt meg a Jobbikot,akkor elvileg a lakosság 65%-ának el kellett volna mennie és úgy lett volna elsöprő a NEM-ek aránya,hogy bőven érvényességi küszöb felett vagyunk.
Nem tudom örülhet e...
Tudom nagyon drága volt ez, de legalább megkérdeztek Te mit akarsz ????
Tény elég gyorsan érkeztek be a szavazatok értékelése..
De!! Ha csak a fele ment el szavazni, azt könnyű megszámolni.
És ne felejtsétek el nem csak a 2 millós fóvárosból áll Magyarország.
Vannak 2 - 3 ezer fős települések is. Sőt még ettől kisebb is..
És bizony igencsak a fele ment el a szavazóhelyiségbe...
1 példa miért olyan gyorsan számolták össze a szavazatokat....
20929 szavazásra jogosult közül 6953 fő (32,74%) járult az urnákhoz.
Közülük 6299-en (97,7%) szavaztak nemmel.
148-an (2,3%) igennel.
Az érvénytelen szavazatok száma 400 (5,54%) volt.
Nem tudom hány kerület volt össszesen De ha " csak 8 " és arányosan elosztjuk, mennyit is kellett öszeszámolniuk úgy átlagban??
Mellesleg, ha olyan papírpénz számoló kis masinájuk volt, nem volt túl nehéz dolga a bizottságnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!