Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elsöprő fölényben vannak a...

Elsöprő fölényben vannak a nemek. Orbán örülhet?

Figyelt kérdés

2016. okt. 2. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért,van aki számára ez kérdéses volt?Csak a részvételi arány lehetett kérdéses,márpedig az nem sok örömre ad okot Orbánnak.
2016. okt. 2. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen gyorsan összeszámolták a szavazatokat? :D
2016. okt. 2. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy látnám előre a lottó 5-ös nyerőszámait, mint ahogy ennek a szavazásnak az eredményét lehetett, akkor milliárdos lennék.

Kb mintha azt kérdeznénk hogy "Ön szart enne szívesebben vagy tejszínhabot?". Ott is tudható mi lenne a többség válasza.

2016. okt. 2. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem örülhet.Hiába mondja,hogy nem baj,ha érvénytelen a szavazás; el tudom képzelni,hogy amint elvonulhat egy kicsit a nyilvánosság elől,tombolni kezd úgy,hogy le kell kötözni.Az emberek soha nem láthatják,hogy mennyire labilis.Elégedettnek kell mutatnia magát,még ha közben az őrület határán van,akkor is...
2016. okt. 2. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gyorsan számolták össze a szavazatokat mi a garancia arra hogy a valós számokat hozzák nyilvánosságra?
2016. okt. 2. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A nép szava a garancia.
2016. okt. 2. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Röhej amúgy az egész.

Mivel kezdte a Fidesz: Ez ne politikai szavazás legyen, hanem az országért szavazzunk.

Erre most mit mond a Fidesz: Az MSZP szavazói hiányoztak.

Aki nemmel szavazott, az velük ért egyet, tehát velük van, magyarul aki szavazott az a Fidesznek adta a szavazatát.

Undorító az egész.

2016. okt. 2. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:

@#7

...és ha azt mondja,hogy az MSZP szavazói hiányoztak,az is mekkora öngól.Mert ha őket nem számítjuk,csak a NEM-mel szavazókat,tehát a Fideszt meg a Jobbikot,akkor elvileg a lakosság 65%-ának el kellett volna mennie és úgy lett volna elsöprő a NEM-ek aránya,hogy bőven érvényességi küszöb felett vagyunk.

2016. okt. 2. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom örülhet e...

Tudom nagyon drága volt ez, de legalább megkérdeztek Te mit akarsz ????

Tény elég gyorsan érkeztek be a szavazatok értékelése..

De!! Ha csak a fele ment el szavazni, azt könnyű megszámolni.

És ne felejtsétek el nem csak a 2 millós fóvárosból áll Magyarország.

Vannak 2 - 3 ezer fős települések is. Sőt még ettől kisebb is..

És bizony igencsak a fele ment el a szavazóhelyiségbe...

2016. okt. 3. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:

1 példa miért olyan gyorsan számolták össze a szavazatokat....

20929 szavazásra jogosult közül 6953 fő (32,74%) járult az urnákhoz.

Közülük 6299-en (97,7%) szavaztak nemmel.

148-an (2,3%) igennel.

Az érvénytelen szavazatok száma 400 (5,54%) volt.

Nem tudom hány kerület volt össszesen De ha " csak 8 " és arányosan elosztjuk, mennyit is kellett öszeszámolniuk úgy átlagban??

Mellesleg, ha olyan papírpénz számoló kis masinájuk volt, nem volt túl nehéz dolga a bizottságnak...

2016. okt. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!