Orbán lesz olyan gerinces mint nemrég David Cameron volt?
Figyelt kérdés
Ő lemondott, azóta más van a posztján. Az európai országokban ez a norma, amit el is vár a nép.2016. okt. 2. 18:29
11/20 anonim válasza:
Orbánnak gerinc? Mit szívtál töki?
12/20 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan Fidesz-szavazó,de nem azt mondta,hogy az "igenek" győzelme esetén mond le?Az meg azért esélytelen,szerintem.
13/20 anonim válasza:
Amúgy Cameron nem gerinces volt szerintem,hanem hülye. Belpolitikai haszonért tette amit tett,csak arra nem számított,hogy ekkora "sikere" lesz.Utána már hiába visszakozott és kampányolt a maradás mellett,baxhatta.
14/20 anonim válasza:
Nem kellett megvárni a hétfőt vagy a keddet.
Gulyás Gergely: "joggal mondhatjuk, hogy elsöprő győzelem"
"Mindenkinek köszönettel tartozunk, aki részt vett ezen a népszavazáson. Rendkívüli megerősítés ez, kötelezőnek tekintjük magunkra nézve."
Ez várható volt. De akkor minek dobtunk ki az ablakon 20 milliárdot?
15/20 A kérdező kommentje:
Ha nem mond le az nagy szégyen. Főleg, hogy a kudarcát valóban tetézi a magyarok pénzéből elköltött kb 20milliárd forint. Micsoda felelőtlen ember veri el így a pénzt egy ország élén a borítékolható kimenetelű hülyeségéért?
2016. okt. 2. 19:31
16/20 anonim válasza:
Dehogy mond le, ahhoz túlzottan is élvezi a hatalmat. Egyébként nem ő ígérte be a lemondást igenek esetén, hanem a Kósa, akit szerintem ezért nagyon megb*sznak még. Viktor nem fog lemondani, neki küldetéstudata van. Azaz ember beteg, ezzel azaz egyetlen probléma, hogy hatalmon van.
17/20 anonim válasza:
És kit raktok a helyére? Várnám a listát.
18/20 Koplárovics Béci válasza:
Fölényes győzelem egy érvénytelen szavazáson, és egy vesztes szavazás között túl sok párhuzam nincsen. Mintha arra fognád az eszed hiányát, mert két füled van.
19/20 anonim válasza:
hát ha nem akkor legyenek büszkék a szavazói meg a nagy jobboldaliak. erről nincs több mondandóm
20/20 Koplárovics Béci válasza:
Egyébként ha most lemond, és jelenleg bő kétmillió szavazóval a háta mögött írnak ki új választást, akkor borítékolható az a 2/3, ami most épp nincs meg neki. Biztos, hogy ezt szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!