Fiatal huszonévesek! Ti voltatok-e/fogtok szavazni?
Szerintem a demokrácia pont arról szól, hogy el tudom dönteni mindenféle párt befolyás nélkül, megyek-e a népszavazni vagy sem, én mentem.
Én nemmel szavaztam és nem azért mert Orbán azt mondta, tudom ezt az egysíkú pártgondolkodással nem lehet megérteni. De én mélyen megvetem azokat, akik érvénytelenül szavaznak, ahelyett, hogy otthon maradnának, mert az ugyanolyan demagóg balliberális oldal azt mondta, ezt kell tenni. Ők nem ugyanolyan agymosott, birkák?
Szóval kérdező, teljesen egyetértek veled. Pedig én rühellem a Fideszt, de ebben maximálisan igazat adok nekik és ezzel elég sokan vagyunk.
25/f
Én sem megyek el szavazni. Nem azért, mert menekülteket akarok Magyarországra - hiszen nem is arról van szó, hogy "Ön akar-e menekülteket Magyarországra", hanem teljesen másról, teljesen lényegtelen kérdésről.
Vicces látni a sok "hazafit" hazaárulózni és érvelni a 70-es IQ-jukkal, hogy miért muszáj elmenni. Nem mindegy, hogy Brüsszel vagy a kormány engedi be őket. Az a kormány, akit egyébként megvetnek. Beteg az egész.
Most fogunk menni, elrángatok magammal mindenkit a családból, aki hadra fogható és határozott NEMMEL fogunk szavazni.
23F
Megyünk nemsokára, nemmel szavazunk természetesen.
23/l Bács megyéből
11#
Megérthető igazából. De én azért nem megyek mert unom hogy Orbán irányít a despotikus berednezkedésével. Ez az ország sokkal élhetőbb is lehetne, volt, és ha ezzel kicsit is keresztbe tehetek maradok itthon. Mond meg otthon mindenkinek ha valami hasonlót gondolsz. Hogy téged nem vezetett meg a hazug manipulatív hat éves propaganda. Én is ezt tettem. Jogod van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!