Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üdv! Egyeseknek miért érdeke...

Üdv! Egyeseknek miért érdeke hogy igennel szavazzanak, és migránsok jöjjenek ide? (nem provokálok, csak kíváncsi vagyok! )

Figyelt kérdés

Akik igennel szavaznak miért teszik ? Az hogy valaki nemmel szavaz értem a motivációját: nem szereti őket, fél tőlük, szerinte károsak az országra, stb.

De aki igennel, annak mi az érdeke ?

Segíteni akar nekik ? Szerinte jót tennének az országnak ? Vagy mondjuk bejönnek nekik ? :D

Csak kíváncsi vagyok hogy míért!

2016. okt. 1. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kell egy közös megoldás európa problémájára. Igencsak kis rész esik ebből ránk, aki igennel szavaz, arra szavaz hogy európa együttesen hozzon egy döntést, amiből Mo kiveszi a részét.
2016. okt. 2. 08:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, hogy a nagy bölcs erős Unió majd meghozza a döntést, csak ezzel az a gond, hogy mint kiderült az elmúlt másfél évben Megbukott az Eu-s migrációs politika. Az USA esetében is már jó pár évtizede nyilvánvalóvá vált, hogy nem lehet megoldani ilyen liberális módszerekkel az ilyen fokú bevándorlást, az egyetlen megoldás a fal volt.

De még mindig olyan sok sötét ember van itt ezen az oldalon is, hogy nem abban látják a megoldást, hogy ott az országukban megoldjuk a problémát, hanem abban, hogy idejön hozzánk a probléma és a mi kárunkra próbáljuk megoldani, ez tipikusan a gyógyszeres tüneti kezelés, beveszed a fájdalomcsillapítót, a fájdalom elmúlik 1 óra múlva, de ami okozza az még ott van, attól, hogy a migránsok idejönnek ott még nem múlik el a probléma, az még mindig fennáll, szóval aki nemre szavaz az lehet, hogy a Fideszt is erősíti (nem vagyok fideszes) de az arra is szavaz, hogy a problémát a gyökerénél oldjuk meg, és ne csak tüneti kezelést csináljunk aminek most is vannak mellékhatásai...

2016. okt. 2. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
A felvetett kérdés rossz. Senkinek sem érdeke, annak sem aki igennel szavaz. Aki így tesz, az egyrészt nem felejtette el hogy emberek vagyunk, másrészt pedig ellensúlyozni akarja ezt a gyűlöletkampányra alapuló agyfaszt.
2016. okt. 2. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
gyűlöletkampány lett a kedvenc szava a hazaáruló magyargyűlölőknek. Ők csak tudják.
2016. okt. 2. 18:33
 15/22 anonim válasza:
9%
El sem tudom képzelni ki szavazott igennel, ezek után amit művelnek! Szétvernek mindent, eroszakolnak stb biztos azt akarják Budapest is calais sorsára jusson
2016. okt. 2. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Elgondolkodom, honnan veszi bárki azt a magabiztosságot hogy egyeseket hazaárulónak nevez ily könnyedén azért, mert másképp gondolkodik. Nem tudhatsz rólam sokat, de biztosíthatlak hogy elég sok hasznot és örömet okozom az országban másoknak, ahogyan olyan sokan szintén. Nem érzem magam árulónak. Csak nem csövön át nézem a világot és benne az embereket.
2016. okt. 2. 20:04
 17/22 anonim ***** válasza:
(bár hozzáteszem: nem mentem el szavazni, mivel értelmetlen dolognak tartottam.)
2016. okt. 2. 20:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha 2003-ban is érvénytelen lett volna az EU-s referendum az alacsony részvétel miatt (45%) akkor most nem kellett volna milliárdokat költeni erre a referendumra.
2016. okt. 4. 02:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez igaz, viszont akkor kíváncsi vagyok, miből fejlődött volna az ország. Azóta kb. MINDEN Eu-s pénzből van. Egy ilyen ország ami még arra sem képes hogy a saját polgárai kiegyezzenek egymás között kardinális kérdésekben, egy Európa közepén elszigetelődve lenne.... háát. Ném vagyunk Svájc. Amíg nem vagyunk képesek a rendszerváltás utáni szabadrablás-stíluson (jobb- és baloldal egyaránt) túljutni, addig áldás nekünk az EU. Ha nem lenne, valamelyik politikai oldal itt már diktatúrát folytatna, ellenőrzés nélkül. Most vagyunk ehhez a legközelebb, de szerencsére az emberek egy jelentős része látja ezt és nem fogja hagyni.
2016. okt. 4. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:

"Azóta kb. MINDEN Eu-s pénzből van."

De azt a pénzt mi adtuk be az EU-ba. Az EU sem magától termeli a pénzt. A tagállamoknak be kell adniuk valamennyi pénzt.

2016. okt. 5. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!