Üdv! Egyeseknek miért érdeke hogy igennel szavazzanak, és migránsok jöjjenek ide? (nem provokálok, csak kíváncsi vagyok! )
Akik igennel szavaznak miért teszik ? Az hogy valaki nemmel szavaz értem a motivációját: nem szereti őket, fél tőlük, szerinte károsak az országra, stb.
De aki igennel, annak mi az érdeke ?
Segíteni akar nekik ? Szerinte jót tennének az országnak ? Vagy mondjuk bejönnek nekik ? :D
Csak kíváncsi vagyok hogy míért!
Ez mind szép és jó, hogy a nagy bölcs erős Unió majd meghozza a döntést, csak ezzel az a gond, hogy mint kiderült az elmúlt másfél évben Megbukott az Eu-s migrációs politika. Az USA esetében is már jó pár évtizede nyilvánvalóvá vált, hogy nem lehet megoldani ilyen liberális módszerekkel az ilyen fokú bevándorlást, az egyetlen megoldás a fal volt.
De még mindig olyan sok sötét ember van itt ezen az oldalon is, hogy nem abban látják a megoldást, hogy ott az országukban megoldjuk a problémát, hanem abban, hogy idejön hozzánk a probléma és a mi kárunkra próbáljuk megoldani, ez tipikusan a gyógyszeres tüneti kezelés, beveszed a fájdalomcsillapítót, a fájdalom elmúlik 1 óra múlva, de ami okozza az még ott van, attól, hogy a migránsok idejönnek ott még nem múlik el a probléma, az még mindig fennáll, szóval aki nemre szavaz az lehet, hogy a Fideszt is erősíti (nem vagyok fideszes) de az arra is szavaz, hogy a problémát a gyökerénél oldjuk meg, és ne csak tüneti kezelést csináljunk aminek most is vannak mellékhatásai...
"Azóta kb. MINDEN Eu-s pénzből van."
De azt a pénzt mi adtuk be az EU-ba. Az EU sem magától termeli a pénzt. A tagállamoknak be kell adniuk valamennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!