Üdv! Egyeseknek miért érdeke hogy igennel szavazzanak, és migránsok jöjjenek ide? (nem provokálok, csak kíváncsi vagyok! )
Akik igennel szavaznak miért teszik ? Az hogy valaki nemmel szavaz értem a motivációját: nem szereti őket, fél tőlük, szerinte károsak az országra, stb.
De aki igennel, annak mi az érdeke ?
Segíteni akar nekik ? Szerinte jót tennének az országnak ? Vagy mondjuk bejönnek nekik ? :D
Csak kíváncsi vagyok hogy míért!
Szivárványos liberális barátainkat kérdezd erről?
Miért jó az Európának,hogyha egy halom bolond arabot meg afrikait enged be?
Semmi előnyünk nem származik belőle.
"Vagy mondjuk bejönnek nekik ? :D "
Valószínűleg, az ilyen liberálisok szeretik az "egzotikumot", ha érted mire célzok.Csak nem értik, hogy nem mindenki szereti.
1. Orbán/Fidesz ellenes lépésnek tartják
2. Félnek attól hogy emiatt kitesznek minket az EU-ból
3. Más pártokat/mozgalmakat támogatnak.
4. harmadik ponthoz hasonlóan más meggyőződésük van, pl humanitárius aktivisták stb
100+1 oka lehet még, nem lehet általánosítani hogy ki miért szavaz. Ugyanez igaz a nemre is.
2!
Kapizsgálom már, köszi a válaszokat!
Zsohár Zsuzsa is megtalálta köztük az igazit.
Sok egzotikumkedvelő reménykedhet még.
A többi dolog nekik csak hülyeség, mit érdekli őket.
6
És magadtól sem tudod? Sok ilyen végtelen buta ember van.
A nemek gyengítik az EU-t, mert széthúzzák. Az EU nélkül gyengék vagyunk és kedvére játszat velünk Oroszország vagy Németország. Egy erős EU-ban sokkal nagyobb a befolyásunk a világ dolgaiba.
Ez a lényege az igen szavazatnak, vagyis hogy egy országos parlament ne bírálhasson felül egy EU-s döntést.
Remélem sikerült elmagyaráznom, miért fontos, hogy az igenek győzzenek. Aki nemmel szavaz, az árt az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!