Szerintetek a holnapi érvénytelen népszavazás után, mely városokba fognak először migránsokat telepíteni? És mennyi lesz a kezdő létszám?
Figyelt kérdés
Az biztos, hogy Szeged lesz az első meg az én városom, de ezeken kívül?
Gondolom üres házakban fogják elhelyezni őket, de ezek többsége általában civil emberek nevén van. Például nekem is van egy ilyen üresen álló házam. Ilyen esetben megkérdeznek vagy csak úgy beraknak oda 1-2 családot?
2016. okt. 1. 16:15
11/16 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy a Soros Gyuri magángépével jönnek okt. 3-án több mint ezren. Sőt már a Keletinél megint sátrak vannak! Véletlen? Aligha! Ott fognak lakni ez tuti.
12/16 anonim válasza:
"Nem lesz betelepítés. De ha lenne is, a migránsok nem maradnának itt, hanem mennének tovább nyugatra. Ahogy most is mennek a befogadó táborokból."
Legyen igazad! De sajnos a képet kicsit árnyalja, hogy a kvóta szerint kirendelt migránsok csak a hozzájuk rendelt országban jogosultak szociális juttatásokra. Aki nem hiszi, járjon utána!
13/16 anonim válasza:
Kormánypropaganda sikerrel járt. :-)
14/16 A kérdező kommentje:
Ennyire nem lehettek hülyék. Teljesen mindegy a holnapi népszavazás eredménye, nálunk lesznek migránsok, mert igényt tartanak rá. Ezen mit nem lehet érteni?! Itt nincs fidesz, mszp meg kutyapártos propaganda, ez a valóság.
2016. okt. 1. 17:41
16/16 anonim válasza:
összes nagyobb városba kb százezreket , kisebb városokba tizetötezer , elöregedő falukba kb ezret , az üres ingatlanokat mind megpakolják . kezdő létszám 400.000 re tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!