Ki fog nemmel szavazni?
Figyelt kérdés
szerintetek elég "NEM" gyűlik össze?
szomorú hogy egyesek ebből is politikát csinálnak, mikor az ő jövőjük is a tét itt...
2016. szept. 30. 20:28
21/29 anonim válasza:
Csak annyit mondok, hogy Pozsonyi Csúcs, illetve hogy 8 milliárd forint...
22/29 anonim válasza:
Akármi lesz a szavazás végeredménye, nem fogja a kormány hagyni a kvóták bevezetését mert tudja hogy az egyenlő az ő bukásával. És a fidesznek mindene a hatalom.
23/29 anonim válasza:
Már eleve hányingerkeltő ez az egész kampány, hogy országszerte buszokon, hatalmas plakátokon mást se látni, csak azt, hogy ne kockáztassunk. Milliárdokat elköltenek erre, mikor pl. az egészségügyre is lehetne fordítani ezt a pénzt, vagy az utak felújítására. Az pedig még gusztustalanabb, hogy a kormányhivatalokban értekezletet hívtak össze a főosztályokon egy olyan új iktatóprogram ürügyén, amit a jövő év közepén terveznek bevezetni, és ennek keretében elmondták, hogy minden kormánytisztviselőnek kötelessége elmenni szavazni. Azt persze nem mondhatják meg, hogy mire szavazzon az ember, de mindenki nézi a híradásokat... Csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a pofátlan nyomulással pont az ellenkezőjét érik el: az embereknek elegük lesz, és vagy nem mennek el szavazni, vagy érvénytelenül szavaznak. Részemről ez utóbbi tűnik jobb ötletnek, így üzenhetünk nekik, hogy elegünk van a politikából.
24/29 anonim válasza:
Én. Remélem, meglesz a NEM többség.
26/29 anonim válasza:
Akit hat év után is hülyének tud nézni a kormány. Ennyi. Ez így van. Dehát ebből kifolyólag őket hiába kérdezed. Ez olyan mintha egy darab puha sajtot próbálnál befűzni egy varrótűbe. A faktum túl puha az ő agyukba nyomott fikcióhoz képest.
Ebből kifolyólag nem lehet vele megértetni hogy felejtsd el amit hallottál hat évig és elmegy nemmel szavazni is.
28/29 anonim válasza:
A lakóhelyem szempontjából teljesen mindegy a népszavazás eredménye, ettől függetlenül viszont elmegyek és nemmel fogok szavazni. Néhány hete a független színekben tündöklő képviselő testület és a polgármester világosan megmondták, hogy ők be akarnak telepíteni pár száz migránst az alig kétezer fős falunkba. Ettől függetlenül remélem, hogy lesz még Magyarországon egy olyan falu/város, ami nem lesz tele velük és ahol nyugodtan tudok majd családot alapítani, ha már innen menekülnöm kell.
29/29 anonim válasza:
Én is nemmel szavazok, bár az marhára idegesített, hogy az utóbbi napokban 6-7 alkalommal hívtak egy pesti számról, és amikor végül felvettem, lenyomtak egy konzervszöveget (polgármesterünktől, felvételről.) Az első mondat után kinyomtam, azóta nem hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!