A baloldalon miért számít politikailag korrektnek a kereszténység gyalázása, a határon túliak elleni hergelés, miközben a legkisebb migránsos poénra is felszisszennek?
"Határon túli magyarok hergelését érdekes módon én még sosem hallottam balosoktól...
"
23 millió románozás megvan?
23.36
nincs. adnál róla egy linket?
00.07
azt kérdezted emlékszünk-e rá. én nem. adnál linket arról, amiről beszélsz?
A tegnapi 20:43-as válaszból kiemelve írom csak:
"[...] egy normális baloldali, és egy normális liberális ember elítéli a keresztények gyalázását, és a határon túli magyarokat sem bántja. Aki ugyanis komolyan veszi ezt az értékrendet, az a gyűlölet minden formáját elutasítja."
- Miért kötjük ezt a leírást "oldalhoz"? A gyűlölet minden formájának elutasítása, mint értékrend nem baloldali, hanem emberi, nem "egy normális baloldalihoz" kötődik, hanem magához az emberhez, nem politikai kérdéskör. Miért lenne kisajátított ez a jobboldallal differenciájában elvéve máshonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!