Az egy dolog, hogy szerveket pénzel, meg minden, de nincs köze Sorosnak a migrációhoz és terroristákat sem fizet le!
2016. szept. 30. 17:34
2/11 anonim válasza:
Ha Ákos azt mondja, akkor biztosan úgy is van...
2016. szept. 30. 17:35
3/11 anonim válasza:
Nem, a főnökömnek ehhez nincs lenni köze, na megyek vissza a Ahmedhoz, a mecsetbe. Allah Akbar!
2016. szept. 30. 17:42
4/11 anonim válasza:
Én eddig sem voltam nagy rajongója Ákosnak,de most nagyon lement kutyába.Lassan mindenki elfelejti,hogy ő elvileg zenész lenne.Legalábbis,nagyon "küzd" ezért.Talán politikai pályára készül.
2016. szept. 30. 18:11
5/11 anonim válasza:
Ja,hogy a kérdésre is válaszoljak:igen,most éppen Soros az ügyeletes mumus.Nem is tudom mi lesz,ha egyszer meghal. Ki lesz a következő mumus?
2016. szept. 30. 18:14
6/11 anonim válasza:
Ha mandinert olvasol, örökre maradsz hülye.
Akkor is, ha mandinerre hivatkozo9l. Elvtelen geeeecik.
Amúgy hogy tudd, Soros a modern kor Széchenyije, az a mecénás, aki tisztességgel teszi a pénzét a jó ügy mellé.
2016. szept. 30. 18:33
7/11 anonim válasza:
"Amúgy hogy tudd, Soros a modern kor Széchenyije, az a mecénás, aki tisztességgel teszi a pénzét a jó ügy mellé."
Nem szakadt rad a plafon ekkora hazugsag utan? :) Soros egy elvtelen, torteto, penz es hatalommanias alak aki spekulaciokbol es masok nyomorabol szedte meg magad..
2016. szept. 30. 18:47
8/11 anonim válasza:
Na erikácskánkat csak visszaette a fene... bevallhatnád már hogy azért gyűlölöd mert gazdag és zsidó, semmi másért.
2016. szept. 30. 18:49
9/11 tetro válasza:
Ákosnak vajon honnan vannak ilyen információ Sorosról? Komolyan érdekel, de nem csak Ákossal kapcsolatban. Akik ennyi mindent tudnak Soros titkos üzelmeiről, azok honnan tudnak ezekről?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!