Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg úgy gondoljátok, hogy...

Tényleg úgy gondoljátok, hogy ha betelepülnek, akkor az ország romlását, pusztulását okozhatják a migránsok?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasni ezt a véleményt. Mi ennek az alapja?

Tudom, terroristák, erőszakolók, ezen lépjünk túl, ez nem okozhatja az ország romlását, mennek a dutyiba oszt annyi.

Társadalmi, országos következményről beszélünk!

2016. szept. 29. 23:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
5%

"Magyaroknak mindig kell, egy ellenség akit okolni és gyűlölni lehet bármi történik."

Mondta ezt a liberális rasszista, aki általánosít. Mindezt azért, mert az általánosítás ellen küzd :D

Mondtam már, hogy imádom a libsiket? :D

2016. szept. 30. 10:49
 22/32 Tom Benko ***** válasza:
@21: Liberális rasszista? Értelmező szótár megvolt?
2016. szept. 30. 11:06
 23/32 anonim ***** válasza:

"@21: Liberális rasszista? Értelmező szótár megvolt?"

Meg.Te viszont látom nagyon ki vagy éhezve a sikerélményre, ha már a poént se érted, hanem szándékosan komolyan veszed :D

Írjak még ilyeneket?Szeretnéd?

2016. szept. 30. 11:19
 24/32 anonim ***** válasza:

Jah és egyébként nem imádom a libsiket. Na csak, mert lehet azt is komolyan vetted :D

Vagy azért az még lejött?

2016. szept. 30. 11:20
 25/32 anonim ***** válasza:
24: Azért lássuk be hogy jelenleg a "nagymagyar" berkekben valóban az a közhangulat hogy mindenki b...a meg aki nem magyar... vagy nem érzed így?
2016. szept. 30. 11:23
 26/32 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy liberális körökben van az a hangulat, hogy mindenki b meg, aki magyar.

Szerinted miért van béna segge alatt a baloldal?

2016. szept. 30. 11:28
 27/32 anonim ***** válasza:

Én abszolút nem érzem ezt pedig úgy sejtem hogy a te gondolkodásod szerint én libsi vagyok. Számomra fontosak a magyar dolgok, ha nem is élek meg minden hagyományt, azt fontosnak tartom hogy megőrizzünk amit csak lehet s magát az identitásunkat. A gyerekeimet is egy kifejezetten hagyománytisztelő, egyházi általánosba járatom. Mégis, zavar az hogy mennyire beszűkülni látszik sokak látóköre amiről a média sajnos sokat tehet. Magyarországon kívül az egész világ is az otthonunk egyben, én így gondolom. S hogy a fő kérdéshez kapcsolódjak, szerintem egy társadalomnak nem tesz jót ha elszigeteli magát a környezetétől. A jelenlegi vezetés ezen munkálkodik és erre buzdítja az embereket akiknek nagyobbik része nem igazán tudja ésszel felmérni miről van szó.

Nem, egyáltalán nem gondolom hogy b....sza meg minden magyar. Azt gondolom hogy b....a meg minden olyan ember aki kárt okoz másoknak, legyen az magyar, szír, orosz, német, vagy akármilyen.

2016. szept. 30. 11:39
 28/32 Tom Benko ***** válasza:
@26: Nem.
2016. szept. 30. 11:42
 29/32 Tom Benko ***** válasza:
@23: Miért sikerélmény az, ha egy teljesen abnormális szókapcsolat okára rákérdezek?
2016. szept. 30. 11:42
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsó mondatodra, a baloldalról: Valóban szét lett verve a baloldal, nagy az átrendeződés. Azért azt tegyük hozzá hogy amióta a Fidesz hatalomra tört, nagy erőkkel biztosítják ki előre magukat a siker érdekében, mint ahogyan a hegymászók a köteleikkel...

pl. a szomszédos Dunkakeszin a legutóbbi polgármesterválasztásnál előre felvásárolták/kibérelték a plakátfelületek kilencven százalékát, hogy ne tudjanak rendesen kampányolni az ellenzékiek... Ennyi. Mindenre megvan a pénzük. Nézd meg most a népszavazási kampánypénzeket. Nézd meg, a szavazatszámláló delegátusokat. Csak a kormány. Esély sincsen itt már valódi kampány-megmérkőzésre. Az MTVA a Fidesz zsebében. A TV2 is. Nemsokára lesz Habony-rádió is, úgy tudom.. Mari néni meg csak annyit lát Jászkarajenőn, hogy kormányplakát mindenütt és a tévében a szimpatikus fiatalember aztat mondja hogy a kisunokámat majd megerőszakolják.

Tényleg rosszul gondolkodom ha ezek szúrják a szemem? Őszintén... (?)

2016. szept. 30. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!