Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ehhez az összefogla...

Mit szólsz ehhez az összefoglalóhoz?

2010. ápr. 24. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
MEghasonlottam, holnaptól biciglivel fogom kihordani az 5 mázsa zöldséget a piacrra.
2010. ápr. 24. 17:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez mind a te műved meg az enyém meg a többi emberé. Te vagy aki vásárol, aki autózik, akinek több van mint elég, az ember okozza az egészet. Kereslet-kínálat. Ha nem pazarolnál se te, se én se senki ennek az egésznek vége lenne. Az ember életéhez nem kell sok, csak mindenkinek sok kell. Nem a shell a hibás hanem az EMBER.

Az egészből semmit nem értesz sajnos.

Nem én és te, vagy a magyarok 99%, akinek olyanok a lehetőségeik hogy ez így legyen. Pontosan ez a lényeg! A nyugatiak, a te és az én el nem fogyasztott, fogyasztásainkat fogyasztják. Nem mi járulunk hozzá, mi csak ahoz járulunk hozzá hogy ezt ők megtehessék. Csak gondolkodj azon el, hogy 4ed, 5töd, annyi jövedelemmel, mit idézünk mi elő? Vihart a biliben?

2010. ápr. 24. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor még szerencse, hogy nem keresünk annyit, mint a nyugati országok. Huhh... Ezt megúsztuk. :)
2010. ápr. 24. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Földhözragadt ködben járók, addig soha nem lesz rend míg a hibát másban keresitek.
2010. ápr. 24. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Földhözragadt ködben járók, addig soha nem lesz rend míg a hibát másban keresitek.

Miben is vgyunk mi, magyarok a hibások?

2010. ápr. 24. 20:35
 16/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

Ne is foglalkozz vele. Csak kábít a zsidaja :)

2010. ápr. 24. 21:08
 17/18 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 24. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem zsidaj. Dzsedáj.
2010. ápr. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!