Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy aki nem a...

Miért van az, hogy aki nem a jobbikot élteti, az már idióta provokátor?

Figyelt kérdés

Minden kérdésnél, ami a jobbikot egy picikét is rossz színben tünteti fel látom, hogy "nem vagy más, csak egy idióta provokátor".

Ha vitatkozni akartok, akkor azt érvekkel...

Mondjuk az se normális dolog, hogy egymást provokálja Kampánycsend idején a két oldal...

2010. ápr. 24. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5%
Én is csak kötekedni járok fel. De mért fáj ez nektek? Nem jobb mintha kimennék az utcára és leszúrnék valakit? Szerintem dicséretes ha az ember itt le tudja vezetni a feszültséget.
2010. ápr. 24. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

A kérdés feltevőjének teljesen igaza van. Én is úgy gondolom h a jobbikosok olyanok, h ha valaki nem ért velük egyet rögtön lezsidózzák...vagy még rosszabb.

Nemrég én is föltettem egy hasonló kérést...le is anyáztak....

2010. ápr. 24. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
Anyád..
2010. ápr. 24. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

", akik meg tesznek, azokat meg feljelentem, mint Hajdú Péter:D"

Látszik, hogy hasonló értelmi szinten vagy vele. Te birka.

2010. ápr. 24. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

Azért mert a Jobbikosok intoleránsak a másképp gondolkozókkal szemben. De nem fogadják el a más ember fajtához tartozókat sem.

Persze a dologhoz az is hozzá tartozik, hogy jelenős részük nem rég még ugyanígy éltette Gyurcsányt is.

2010. ápr. 24. 15:55
 16/21 A kérdező kommentje:
15:44 ha nem érten az iróniát, az a te problémád.
2010. ápr. 24. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
11%
A Jobbikosok meg kizárólag olyan kérdéseket raknak fel, ami a Fideszt provokálja.
2010. ápr. 24. 17:10
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
De ha megnézitek a százalékomat, akkor kiderül, hogy a kérdezővel együtt provokátor vagyok Én is. :D
2010. ápr. 24. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert legtöbbször valóban provokáltok. Rágalmakat, kitalációkat vágtok a jobbikosok fejéhez mindig és van amikor már megunja az embert az oktalan magyarázkodást... Persze vannak akiknek mocskos a szájuk, de nem kell általánosítani!

Én például mindig úgy járok, mikor érdemi vitát akarok folytatni, egy "nácizóval" az mindig a kitalációi mögé bújik, nem tud érvelni és kezdi elölről a nácimélymarazást, na ilyenkor nekem is durran az agyam. A Jobbik egy tiszta magyar érdekeket szolgáló párt, amelyben a politikusok valóban szebb jövőt akarnak a magyarságnak, akik ezt nem képesek elhinni, felfogni azok kezdik s végzik vádaskodást, vagdalkozást...

(egy jobbikos szemszögéből)

2010. ápr. 24. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Jaj szegény Jobbikosok... :(
2010. ápr. 24. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!