Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy aki nem a...

Miért van az, hogy aki nem a jobbikot élteti, az már idióta provokátor?

Figyelt kérdés

Minden kérdésnél, ami a jobbikot egy picikét is rossz színben tünteti fel látom, hogy "nem vagy más, csak egy idióta provokátor".

Ha vitatkozni akartok, akkor azt érvekkel...

Mondjuk az se normális dolog, hogy egymást provokálja Kampánycsend idején a két oldal...

2010. ápr. 24. 14:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem is az vagy..
2010. ápr. 24. 14:17
 2/21 anonim ***** válasza:
35%
jobbikosok vezényszóra cselekednek, most el kell nyomni azokat akik ellenük vannak, tehát az ország 83%-át.
2010. ápr. 24. 14:20
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Bár mondjuk lehet hogy nemis az idióta jelző rád a legtalálóbb.. Sokkal inkább neveznélek agymosott lelki problémákkal küzdő gyengeelméjű nyomoroncnak. :)
2010. ápr. 24. 14:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Szabad a véleménynyílvánítás, én mindenkinek zöld kezet adok, aki engem sért meg, és a családomra nem tesz megjegyzéseket, akik meg tesznek, azokat meg feljelentem, mint Hajdú Péter:D
2010. ápr. 24. 14:29
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
miért van az,hogy a nem jobbikosok szerint a náci rasszista fasiszta idióta munkanélküliek etc jelzők nem provokációk?
2010. ápr. 24. 14:30
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
utolsó: ki mondta hogy ezek nem provokációk? Ahogy a másik oldalról a "mocskos zsidóbérenc cionista hazaáruló komcsi" és ezen 5 szó megfelelő kombinációi szintén provokációk.
2010. ápr. 24. 14:34
 7/21 anonim ***** válasza:
57%
azok,de általában válaszok valamire.tudom óvodás dolog az ő kezdte,de általában így van.ha egy kérdés szól a jobbikosokhoz 99% ,hogy nem jobbikos az első válaszoló és nem pozitív dolgokat ír a jobbikosokról.itt a politika rovatban hülyeség az anonimitás mert már nicknévvel is látnánk kik azok akik csak a balhéért járnak fel egyszer a jobbikot,utána a fideszt gyalázzák névtelenül,aztán az mszpt.
2010. ápr. 24. 14:49
 8/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert sok kérdést tényleg provokatív hangnemben fogalmaznak meg. Kritizálni lehet, sőt kell is, de ésszerű keretek között.

Ez például egy provokatív kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__810..

Látszik rajta, hogy a kérdező majd' lecsöppen, hogy talált valamit, amivel kötekedni tud.

A tiéd nem ilyen, csak nagyon általánosító. Olvastam már jogos és egyáltalán nem provokatív kérdést, de rendszerint ezt is ellepik a provokátor válaszolók.

2010. ápr. 24. 14:54
 9/21 anonim ***** válasza:

Mindegyik oldalon vannak túlfűtött, gyűlölködő, sok esetben szűklátókörű emberek, nem csak a jobbikosoknál. Asszem az a legjobb, ha az ilyenek véleményét figyelmen kívül hagyod és kész. Bár valóban bosszantó, mert elég sokan vannak :)

Egy jobbikos.

2010. ápr. 24. 15:01
 10/21 anonim ***** válasza:
na de ilyen sokan vannak hülyék? :D
2010. ápr. 24. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!