Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy egyesek...

Miért van az, hogy egyesek tömegeket buzdítanak arra, hogy ne menjenek szavazni és nem indokolják meg? Miért nem lehet inkább a kérdéssel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy tele van a facebook kezdőlapom bojkottos mémekkel, nagyon zavar, hogy sokan nem érzik maga a kérdés súlyát politikai nézettől függetlenül.

Eleven példa, hogy illik megkérdezni , hogy kit szeretnénk látni a mi szülőföldünkön, nincs igazam?

Én sem állítok be szüleimhez egy szórakozó helyen felszedett nővel, hogy mostantól itt fog lakni ha nem tetszik bojkott.

Vagy csak én vagyok ilyen begyöpösödött proli?

18/F

2016. szept. 28. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Ezen ne aggódj, a migránspátyolgatók csak a neten vannak ilyen sokan, a való életben sosem, a többségnek még nem ment el a józan esze.
2016. szept. 28. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Mi az, hogy nem indokolják meg, vagy tízmilliószor el lett mondva ez a "nem megindokolt dolog" arról, hogy ez csak egy fideszes tábormozgósítás 2018-ra, se értelme, se súlya nincs. Beszédes tény, hogy a fideszesek sem tudják, hogy mit akarnak október 3.-a után. Mert igazából nem is akarnak semmit, csak, hogy maradjon meg a népszerűségük. Aki a Nem-re szavaz az a Fideszsre- szavaz, aki az Igen-re szavaz az is a Fideszre szavaz )csinálja nekik az ellenségképet), az egyedüli normális döntés, ha nem vagy fideszes, ha nem mégí el szavazni vagy érvénytelen voksot adsz le.
2016. szept. 28. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Azt még hozzátenném, hogy a választók kb 60%-a átlátja ezt, meg az egész voksolást csak idő és pénzpocsékolásnak tartja egy közvéleménykutatás szerint, ami meglepően jó arány, ha belegondolunk, hogy a Fidesz milyen propagandagépezettel támad.
2016. szept. 28. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Miért van az, hogy egyesek tömegeket buzdítanak arra, hogy menjenek szavazni és nem indokolják meg? Miért nem lehet inkább mással foglalkozni?

Az a baj, te 'begyöpösödött proli', hogy maga a kérdésben is van egy hazugság, brüsszel nem akar ide telepíteni senkit. Eleve azért vetette fel a kvótát az eu bizottság, hogy a határmenti országokról (olaszország, görögország, magyarország) az eu levegye a terhet és segítse az adminisztrációt. Tehát nem hogy bajt okozna, hanem az országot segítené a kvóta. Ezt egyébként az eu hivatalos honlapján elolvashattad volna, magyarra is le lett fordítva.

Egy. Kettő.

Már rég levették a napirendről, és most folyik egy közös külpolitikai stratégia kidolgozása, azaz nemhogy hazugság a kérdés, hanem már tárgytalan. Viszont célszerű észrevenni, hogy ez a felesleges kampányidőszak még mindig tart, azaz nem Magyarország érdekéről szavazunk, hanem Orbán hatalmának a legitimációjáról, ami a mai török autokrata rendszer felé közeledik. Amiért még egy csomó pénzt is kidobtak a mi pénzünkből. Ezért nem szabad elmenni szavazni.

Na, remélem most már nem vagy 'begyöpösödött proli'.

2016. szept. 28. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Mert magyarellenesek és szeretnék ha a magyar mint nép megszűnne létezni. Mi ebben a meglepő? Van aki a románokat utálja, van aki a németeket, van aki minket.

Ennyi a nagy titok.

2016. szept. 28. 20:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Szerintem anarchisták buzdítanak többségben a bojkottra.

Mivel Junker bácsi nem tett le a kvótáról, gyanítom, hogy egy esetleges érvénytelen szavazás után össze népszámlálnák a üres épületeket. Mégpedig eu kérvényére.

Meg lehetne kérdőjelezni akkor maga a kerítést is, hogy igazából nem is kell.

Olyan lehetőség amúgy nincs, hogy aki nem megy el szavazni az lelkiismeretesen továbbá nem folyik bele a migráns témába? Még vélemény szinten se. Nem lehet ilyen?

2016. szept. 28. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem jobban zavar az orbáni propaganda. Tegyük fel, el szeretnék menni szavazni a NEM-re! De olyan ember vagyok, aki szereti és értékeli, ha egész nap azt hallja és látja, hogy gonosz migráncs, bűnöző migráncs, szavazz NEMMEL!

Mennyivel elegánsabb lett volna -ha már népszavazás- úgy megrendezni, hogy nem akarják a saját véleményüket ekkora erővel lenyomni mindenki torkán! Mintha szerintük mindenki hülye lenne! Ha pedig hülyének néznek, és erővel akarnak terelni, inkább nem kérek az egész cécóból, és NEM MEGYEK EL A NÉPSZAVAZÁSUKRA, amire egyébként, másként, gőzmozdony propaganda nélkül elmentem volna, és nemmel szavazok.

2016. szept. 28. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:

6#, már régóta török-eu stratégia van életben, nem a 'kvótarendszer'. Mutasd már meg, hogy hol mondott ilyet juncker, hogy ez most már semmis (ami nem az állami médium, hanem hivatalos eus forrás).

Az pedig külön mókás, hogy Orbán a kerítést az elmondása szerint az EU törvények miatt építette meg, de a menekültügyi kérelmekre vonatkozó dublini egyezményt már nincs kedve betartani (amit ez a rendszer váltott volna le).

"még vélemény szinten se"

Felfogtad, amit mondtam? És milyen jogon akarsz mást a véleményhez való jogától megfosztani?

2016. szept. 28. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Hetes, bizony, abban igazad van, hogy túltolták a propagandájukat rendesen. Egyik ismerősöm mesélte, hogy őt pl már telefonon is többször hívogatta egy automata hang, hogy menjen el, és szavazzon nemmel. Erre a fajta zaklatásra annyira felháborodott, hogy úgy döntött, otthon marad a .csába, és nem megy sehova. Pedig ha békén hagyják, ő is nemmel szavazott volna. Irritáló módon nyomják az ember képébe a propagandát, valóban hülyének nézve mindenkit. Én nem azt várom, hogy mondja meg mit tegyek, hanem azt, hogy érveljen, támassza alá az érveit, és minél több összehasonlítási alapot szolgáló információval lásson el, hogy aztán magam dönthessek arról, hogy a kiírt kérdésre milyen választ adok.
2016. szept. 28. 21:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Hu de kemények egyesek, szóval azért nem megy el szavazni mert erőszakoskodik a kormány? Nagyszerű, nem lehet túl egyszerű vele az már biztos. Barátnőm is állandóan erőlteti a mozit meg a együttlétet, ezek szerint nekem is immunissá kéne válni? Milyen felfogás már ez? Nettó kamu, akit elfárasztott a kampány az amúgy se ment volna el szavazni...
2016. szept. 29. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!