Miért van az, hogy egyesek tömegeket buzdítanak arra, hogy ne menjenek szavazni és nem indokolják meg? Miért nem lehet inkább a kérdéssel foglalkozni?
Nagyon zavar, hogy tele van a facebook kezdőlapom bojkottos mémekkel, nagyon zavar, hogy sokan nem érzik maga a kérdés súlyát politikai nézettől függetlenül.
Eleven példa, hogy illik megkérdezni , hogy kit szeretnénk látni a mi szülőföldünkön, nincs igazam?
Én sem állítok be szüleimhez egy szórakozó helyen felszedett nővel, hogy mostantól itt fog lakni ha nem tetszik bojkott.
Vagy csak én vagyok ilyen begyöpösödött proli?
18/F
Miért van az, hogy egyesek tömegeket buzdítanak arra, hogy menjenek szavazni és nem indokolják meg? Miért nem lehet inkább mással foglalkozni?
Az a baj, te 'begyöpösödött proli', hogy maga a kérdésben is van egy hazugság, brüsszel nem akar ide telepíteni senkit. Eleve azért vetette fel a kvótát az eu bizottság, hogy a határmenti országokról (olaszország, görögország, magyarország) az eu levegye a terhet és segítse az adminisztrációt. Tehát nem hogy bajt okozna, hanem az országot segítené a kvóta. Ezt egyébként az eu hivatalos honlapján elolvashattad volna, magyarra is le lett fordítva.
Egy. Kettő.
Már rég levették a napirendről, és most folyik egy közös külpolitikai stratégia kidolgozása, azaz nemhogy hazugság a kérdés, hanem már tárgytalan. Viszont célszerű észrevenni, hogy ez a felesleges kampányidőszak még mindig tart, azaz nem Magyarország érdekéről szavazunk, hanem Orbán hatalmának a legitimációjáról, ami a mai török autokrata rendszer felé közeledik. Amiért még egy csomó pénzt is kidobtak a mi pénzünkből. Ezért nem szabad elmenni szavazni.
Na, remélem most már nem vagy 'begyöpösödött proli'.
Mert magyarellenesek és szeretnék ha a magyar mint nép megszűnne létezni. Mi ebben a meglepő? Van aki a románokat utálja, van aki a németeket, van aki minket.
Ennyi a nagy titok.
Szerintem anarchisták buzdítanak többségben a bojkottra.
Mivel Junker bácsi nem tett le a kvótáról, gyanítom, hogy egy esetleges érvénytelen szavazás után össze népszámlálnák a üres épületeket. Mégpedig eu kérvényére.
Meg lehetne kérdőjelezni akkor maga a kerítést is, hogy igazából nem is kell.
Olyan lehetőség amúgy nincs, hogy aki nem megy el szavazni az lelkiismeretesen továbbá nem folyik bele a migráns témába? Még vélemény szinten se. Nem lehet ilyen?
Engem jobban zavar az orbáni propaganda. Tegyük fel, el szeretnék menni szavazni a NEM-re! De olyan ember vagyok, aki szereti és értékeli, ha egész nap azt hallja és látja, hogy gonosz migráncs, bűnöző migráncs, szavazz NEMMEL!
Mennyivel elegánsabb lett volna -ha már népszavazás- úgy megrendezni, hogy nem akarják a saját véleményüket ekkora erővel lenyomni mindenki torkán! Mintha szerintük mindenki hülye lenne! Ha pedig hülyének néznek, és erővel akarnak terelni, inkább nem kérek az egész cécóból, és NEM MEGYEK EL A NÉPSZAVAZÁSUKRA, amire egyébként, másként, gőzmozdony propaganda nélkül elmentem volna, és nemmel szavazok.
6#, már régóta török-eu stratégia van életben, nem a 'kvótarendszer'. Mutasd már meg, hogy hol mondott ilyet juncker, hogy ez most már semmis (ami nem az állami médium, hanem hivatalos eus forrás).
Az pedig külön mókás, hogy Orbán a kerítést az elmondása szerint az EU törvények miatt építette meg, de a menekültügyi kérelmekre vonatkozó dublini egyezményt már nincs kedve betartani (amit ez a rendszer váltott volna le).
"még vélemény szinten se"
Felfogtad, amit mondtam? És milyen jogon akarsz mást a véleményhez való jogától megfosztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!