Pontosan milyen helyekre lehet ragasztani a Kétfarkú Kutyapártos plakátokat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 06:16
1/7 anonim válasza:
A járda szerintem szemetelés.
Az oszlopokra sem szabad szerintem de ha feljelented a Két F.@.szú Kutyapártot akkor te leszel mcskos gci náci bunkó.
2/7 anonim válasza:
Lehetőleg sima felületre, és figyelembe kell venni azt is, hogy legyen akkora hely, ahol elfér.
3/7 anonim válasza:
Ja de ha én teszem ki az apróhirdetésemet akkor még a hirdetőoszlopon lévő miatt is megbüntetnek.
A Kétfarkú Kutyapárt meg a trafóra is ragaszthat?
4/7 anonim válasza:
3 Irónikus akartam lenni, csak ezek szerint nem ment át... Azt kérdezted, hova lehet, és nem azt, hogy hova szabad. :-)
5/7 anonim válasza:
Illetve a kérdező tette fel ilyen formában a kérdést.
6/7 anonim válasza:
#3: Plakát...meg a hirdetés két külön dolog. Hirdetést a netre ragaszd meg a hirdetőtáblákra.
7/7 anonim válasza:
Padokra. Azokra a plakátokra csak fingani jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!