Miért rongálják az emberek a plakátokat?
A gyűlölető plakát nem fogja elriasztani a bevándorlókat, mert azok nem tudnak magyarul!
Jól is teszik, hogy rongálják, nem így kell megfékezni a Fidesznek a bevándorlóáradatot!
Más eszközzel kéne megállítani, nem plakáttal!
Nem tudom. Őszintén, nem is értem, minek az óriásplakát?
Papírpocsékolás.
Jó bornak nem kell cégér.
/5
Talán jobban örülsz a feleslegesen elpazarolt millióknak, amit erre a semmit mondó, értelmetlen propaganda gyűlölet keltő plakátokra pazarol a korrupt, cinikus kormány?
# 2
És abba mi a gyűlölködő hogy ki van írva egy plakátra hogy tarts be a törvényeket???
20 év múlva már ott fogunk tartani hogy aki színes bőrű az szabadon bűnözhet mert az elítélésük gyűlölködő -_-"
Alapvetően pénzpazarlás az egész, másrészről meg a bánat se akarja őket bámulni, gondolom valami ilyesmi indítéka lehet annak is aki csinál vele valamit.
Nekem sem tetszett mikor a választásokkor minden teleplakátoltak, de utána összeszedni már senki sem akarta és hetekig ott lógtak mindenhol a plakátok.
Ezekkel is ez lesz, pár hét és csak pár szétázott, szakadozott papírdarab lesz, szemét nem több, de a pénzt ki kellett szórni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!