Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz azért migránsozik...

A Fidesz azért migránsozik folyamatosan, hogy ne az ő mocskos ügyleteikről szóljon a magyar politika?

Figyelt kérdés
Lényegében elterelik magukról a figyelmet.
2016. szept. 27. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
3-as, hát nem tudom, szerintem az, hogy tönkreteszik az országot, az oktatást, a gazdaságot, hogy eladósítanak, az nem igazán van a mögött fontosságban, hogy ide jönnek-e a migránsok. Az első is nagyon rossz. Én inkább élnék jobb színvonalon pár tízezer ideiglenes migránssal. Mellesleg most is vannak migránsok, van egy csomó kínai, afrikai, arab, az általad említett kisebbség gyarapodását pedig kifejezetten segíti a kormány, milliárdokat ad nekik a "felzárkóztatásra", ahogy a másik, amúgy gazdag kisebbségnek pl. 70 milliárdot adott az emlékévére, és ők sem különböznek sokban a migránsoktól. Amúgy feltétlenül tönkre kell tenni az országot, miközben - önérdekükből - megvédenek minket a migránsoktól? Nem lehetne egyszerre normális gazdaság-, oktatás-, stb. politikát folytatni, és meg is védeni minket? A Jobbik sokkal inkább migránsellenes, de nem lopna 1000 milliárdokat, és valószínűleg nem tenné tönkre az országot.
2016. szept. 27. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nem a legjobbika. A #10 válaszolót például zavarja, hogy téged zavar. De jő majd a jobb kor, mikor mindenki boldogan nézi a köldökét, fülébe szirénhangok zengenek. Mikor pedig szervezete nem bírja az éhezést, boldogan hal meg a nemes ügyért. Kár, hogy nem derül ki, mi a nemes ügy.
2016. szept. 27. 10:25
 13/18 A kérdező kommentje:

"Amúgy feltétlenül tönkre kell tenni az országot, miközben - önérdekükből - megvédenek minket a migránsoktól?"

Igen, pontosan ezt kérdezem én is.

2016. szept. 27. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
A migrások oda mennek ahol a legtöbb a segély. Németországba se az ország nevezetességei miatt mennek és Svédországba se. Ha mi adnánk nekik a legtöbb segélyt akkor ide akarnának jönni. Ilyen egyszerű.
2016. szept. 27. 10:50
 15/18 A kérdező kommentje:

És mi adjuk? Nem, tehát nem akarnak ide jönni.

Akkor miről is van szó?

2016. szept. 27. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Arról van szó kérdező, hogy igazad van, és az 1. válaszolónak is.

A sok birka meg benyalta a Fidesz propagandáját.

Félreértés ne essék én is utálom a migránsokat de legyünk tisztában 2 dologgal:

1, egyetlen migráns sem akar idejönni

2, 1300 embert akarnának idetelepíteni

Én őszintén kétlem, hogy jelen pillanatban Magyarország legnagyobb problémája lenne az az 1300 ember betelepítése.

Arról nem beszélve, hogy az egész Fidesz egy hihetetlenül aljas és alattomos demagóg párt.

A migránsokról szavazunk a "demokrácia" jegyében, de a saját alkotmányunkról nem szavazhatunk?

A saját alkotmányunkról nem de a migránsokról igen?

Hogy is van ez?

Undorító, populista csürhe.

2016. szept. 27. 11:39
 17/18 anonim ***** válasza:

The red hering!

Amerika a '90es évek elején (vagy '80as végén) éppen különböző katonai egységekkel masírozott a világ egyéb pontjain, de az USA lakossága nem volt túlzottan meggyőzve, hogy miért is kell nekik erre adópénzt és férfiéletet fizetni...

Ezidőtájt egy tanárnő valahol az Egyesült Államokban viszonyt alakított ki a 15 éves tanítványával, majd ketten emgszervezték a tanárnő férjének a meggyilkolásával.

Na, melyik ment hónapokon keresztül az újságokban meg a hírekben? Persze, hogy a tanárnő és a kis afférje, ami igazából kb 3-4 ember életét érinti, miközben egy kicseszett háború zajlott, amiről egy szót sem szóltak!:D

Szerintem érezhető a párhuzam, és nem ez az első eset. Gondoljatok mindig erre, amikor egy gyilkosságról már harmadik napja beszélnek, és tudod az áldozat vagy az elkövető nevét. Érzelmileg lekötnek oszt arra figyelsz.

2016. szept. 27. 13:38
 18/18 MolotovPunk ***** válasza:
Igen,pontosan azért migránsoznak mindig mindenhol.
2016. szept. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!