Szerintetek is rendkívül bűzlik ez a hétvégi robbantás?
"eg az MTV, akinek az első kérdése kábé úgy hangzott, hogy "Ugye migránsok robbantottak? Mondd, hogy igen, lécci-lécci?"
Meg nézz át bármelyik "balos" hírportál alá Facebookon. Tele van "ez kellett nektek, büdös libsik?" kommenttel. "
Mikor volt ez az MTV kérdés?
Melyik baloldali hírportál?
Azota talaltak meg egy hatizsakot amiben ijesztgetesre alkalmas keszulek volt.
Kb 10 eve nem volt robbantas oz orszagban, a migrans szavaz elott par nappal meg pont van egy. Masnap pedig megint lezarjak az utat valami kamu indokkal. Ekkora szerencseje nem szokott csak ugy lenni az embernek. Orban megcsinalta a sajat szerencsejet szerintem.
"Orban megcsinalta a sajat szerencsejet szerintem."
Akkor nagyon hülyén csinálta. Már másnap el kellett volna fogni egy arabot, aki alaposan gyanúsítható az elkövetéssel. Sőt akár meg is fizetni egyet, hogy tényleg megcsinálja. Aztán a választás utáni napon elengedni, hogy ja, bocs, mégsem. Ennek ellenére kijött két gyakorlatilag felismerhetetlen kép, de annyi látszik, hogy nem igazán arabnak tűnik az illető. Szóval inkább azt sugallja, hogy itt nem is az arabok az igazi terroristák. Innentől kezdve meg egy másik konteóval állunk szemben.
Szóval lásd amit az előbb is írtam: aki azt akarja hinni, hogy maga Orbán Viktor volt, az azt fogja hinni akármi is történik, aki meg mást akar hinni, az mást fog. Az igazság meg nem biztos, hogy kiderül valaha is.
Valószinű, hogy nem a kormány/Fidesz rendelte meg a robbantást.
Ám, hogy most, a népszavazási szinjáték előtt jól jön nekik, az biztos.
"Akkor nagyon hülyén csinálta"
Eleg az neki ha felnek az emberek. Migransra nem foghattak mivel nagyon gyanus lett volna kulfoldon hogy euban az elso migrans robbantas egy migransmentes varosban volt a napszavazas elott par nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!