Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elhiszi, hogy egy...

Valaki elhiszi, hogy egy "nem" szavazattal bármit cselekszik, megmenti a hazát, meg hasonló maszlagok? Orvos látta már ezeket az embereket?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok:

[link]

"ma jellemzően 30 év alatti, katonaviselt férfiak özönlenek"

"ez a folyamat egy invázió, területfoglalás"

De maga a kampányszöveg is fergeteges, "ne kockáztassunk", de mégis mit?

2016. szept. 26. 17:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%

Kívánom nektek hogy egyszer valami sötét arab társaság jól rémítsen rátok. Nem akarom hogy agyon verjen, csak lássátok már meg mi a békétek. Közeli rokonom mesélte, hogy Angliába a kocsijukra rátámadtak. Ez nem olyan dolog mint az ufók. Saját bőrén tapasztalja meg sok ember.

Majd mikor a gyereketek szembe áll, s megkérdi hogy apa, miért baxtátok el Európát? Szépen mondjátok meg nekik hogy hát magamnak békés életet akartam és téged lexartalak. Jaj, hogy nálatok már nem divat a gyerek. Bocsánat. Én utána olvastam minden véleménynek, nem csak a baloldali vagy a Fideszes agymosást hallgattam meg. És mindkettő ismeretében eltudom mondani hogy a leghelyesebb döntés számomra a NEM.

2016. szept. 26. 18:21
 12/33 anonim ***** válasza:
22%
Simán beveszik. Még úgy is Kérdező, hogy az EU minden prominens vezetője egyértelművé tette, hogy nem lesz kvóta semmilyen formában! Pedig most igazán spórolhatnánk vagy 5 milliárdot!
2016. szept. 26. 18:24
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

"Szépen mondjátok meg nekik hogy hát magamnak békés életet akartam és téged lexartalak. "

Majd ezt Te is mond el neki, mert a 2007-es eü reformot meg ti szavaztátok le!

2016. szept. 26. 18:26
 14/33 A kérdező kommentje:

# 12

Te is tipikus példája vagy annak, akikre vonatkozik a kérdésem.

Tegyük fel, hogy tényleg rossz irányba vezet majd a menekültválság. Fog bármit érni, hogy mire szavaztál? Elolvastad egyáltalán a népszavazási kérdést kérdést? Hiszen - nyilván - nem arról szavazunk, hogy "akarunk-e magunknak szart a jövőben", hanem egy teljesen konkrét dologról (aminek persze megkérdőjelezhető az értelme).

Tényleg érdekelne, miért hiszik azt egyesek, hogy most írjuk meg a jövőnket?

2016. szept. 26. 18:28
 15/33 anonim ***** válasza:
57%
Engem látott már orvos, és azt mondta, hogy nagyon sokáig fogok élni, feltéve, hogy nem engedjük ide az arabokat.
2016. szept. 26. 18:29
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

egy per ~ 7 millió egy db. szavazat

de van ilyen is, hogy ne lehessen csak úgy kívülről utasítva mindent elintézni

egy országnak van egy belső élete, van egy belső szociális rendszere, ne ugasson ebbe bele kívülről senki

[link]

van ám ilyen gond máshol is! Calais szemétdombszerű bevándorló telepét fel akarják számolni - és sírva könyörögnek vegyék át tőlük az angolok, hisz úgyis oda akarnak menni:D:D /Ne dőlj be a mszpgyurcsány stb-ieknek, ez nem arról szól, hogy szereted-e Orbánt, vagy visszasírod a bajnaibábut vagy társait, ez most másról szól.

[link]

2016. szept. 26. 18:42
 17/33 anonim ***** válasza:
50%
Sosem szavaztam Fideszre, kimondottan EU-párti vagyok, ki nem állhatom Orbánt, ezért most rossz bevallani, hogy úgy látom, az ő helyzetértékelése a helyes. Emiatt ha elmegyek szavazni, a gyomorforgató kampány ellenére is a NEM-re fogok voksolni. Miért? Mert elkerekedett szemmel nézem az ál-naiv pökhendi nyilatkozatokat, a józan észre fittyet hányó döntéseket, a vérlázító 250 ezer euro/kopf zsarolást, és így fogok "virtuálisan" középső ujjat mutatni ennek a politikának. Hogy lesz-e tényleges hatása? Nem tudom, de ha nem, akkor is vigyorogva fogom végignézni, ahogy a demokratikus működésére oly' büszke EU hogy próbálja megmagyarázni, hogy egy egyértelmű döntés ellenében miért akarják keresztül vinni akaratukat.
2016. szept. 26. 18:45
 18/33 A kérdező kommentje:

# 18

Csakhogy a demokráciának EU szinten kellene működnie. Nem úgy, hogy 1-1 tagállam kivonja magát a negatív hatások alól, miközben a pozitív dolgokat meg élvezi. Ez a módszer egyáltalán nem demokratikus.

2016. szept. 26. 18:48
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Egyelőre még vannak országok. És nem egy massza az egész. Például arról mi a véleményed, hogy pár km-rel arrébb 6x annyi a minimálbér. Az rendben van.
2016. szept. 26. 18:53
 20/33 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi hisztit levágni évi kevesebb mint 2 millió emberen, akik teszem hozzá éhség miatt menekülnek és a háború miatt. és erre meg 0%-ot adtok nekem a írásom miatt, szánalmas az életfelfogásotok, begyöpösödött kiközisítők vagytok. 9-es voltam.
2016. szept. 26. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!