Valaki elhiszi, hogy egy "nem" szavazattal bármit cselekszik, megmenti a hazát, meg hasonló maszlagok? Orvos látta már ezeket az embereket?
Ilyenekre gondolok:
"ma jellemzően 30 év alatti, katonaviselt férfiak özönlenek"
"ez a folyamat egy invázió, területfoglalás"
De maga a kampányszöveg is fergeteges, "ne kockáztassunk", de mégis mit?
Kívánom nektek hogy egyszer valami sötét arab társaság jól rémítsen rátok. Nem akarom hogy agyon verjen, csak lássátok már meg mi a békétek. Közeli rokonom mesélte, hogy Angliába a kocsijukra rátámadtak. Ez nem olyan dolog mint az ufók. Saját bőrén tapasztalja meg sok ember.
Majd mikor a gyereketek szembe áll, s megkérdi hogy apa, miért baxtátok el Európát? Szépen mondjátok meg nekik hogy hát magamnak békés életet akartam és téged lexartalak. Jaj, hogy nálatok már nem divat a gyerek. Bocsánat. Én utána olvastam minden véleménynek, nem csak a baloldali vagy a Fideszes agymosást hallgattam meg. És mindkettő ismeretében eltudom mondani hogy a leghelyesebb döntés számomra a NEM.
"Szépen mondjátok meg nekik hogy hát magamnak békés életet akartam és téged lexartalak. "
Majd ezt Te is mond el neki, mert a 2007-es eü reformot meg ti szavaztátok le!
# 12
Te is tipikus példája vagy annak, akikre vonatkozik a kérdésem.
Tegyük fel, hogy tényleg rossz irányba vezet majd a menekültválság. Fog bármit érni, hogy mire szavaztál? Elolvastad egyáltalán a népszavazási kérdést kérdést? Hiszen - nyilván - nem arról szavazunk, hogy "akarunk-e magunknak szart a jövőben", hanem egy teljesen konkrét dologról (aminek persze megkérdőjelezhető az értelme).
Tényleg érdekelne, miért hiszik azt egyesek, hogy most írjuk meg a jövőnket?
egy per ~ 7 millió egy db. szavazat
de van ilyen is, hogy ne lehessen csak úgy kívülről utasítva mindent elintézni
egy országnak van egy belső élete, van egy belső szociális rendszere, ne ugasson ebbe bele kívülről senki
van ám ilyen gond máshol is! Calais szemétdombszerű bevándorló telepét fel akarják számolni - és sírva könyörögnek vegyék át tőlük az angolok, hisz úgyis oda akarnak menni:D:D /Ne dőlj be a mszpgyurcsány stb-ieknek, ez nem arról szól, hogy szereted-e Orbánt, vagy visszasírod a bajnaibábut vagy társait, ez most másról szól.
# 18
Csakhogy a demokráciának EU szinten kellene működnie. Nem úgy, hogy 1-1 tagállam kivonja magát a negatív hatások alól, miközben a pozitív dolgokat meg élvezi. Ez a módszer egyáltalán nem demokratikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!