Szerintetek mi lenne a helyes kerdes a nepszavazason?
Figyelt kérdés
"Akarja-e, hogy beleegyezesunk nelkul...", akarmi is van a ... helyen, ilyen kerdesre senki nem valaszol igennel. Mi lenne egy olyan kerdes, ami alapjan az orszag nepe tenyleg velemenyt nyilvanithat? Pl:
* Elfogadna-e, ha az EU vezetoi kozosen a betelepites mellett dontenek?
* Akkor is ellenzi-e a betelepitest, ha ezen az EUs tagsagunk mulik?
Milyen otleteitek vannak? Mi lenne egy igazan talalo kerdes, amire mindenki merlegelve, megfontoltan valaszolhat?
Akarja-e kivégezzék az összes magyart Magyarországon? tuti erre is széles baloldali kör igennel szavazna Gyurcsány kétfarkának sugallatára.
2016. szept. 26. 18:08
12/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy,szerintem az egész választás,sokkal inkább szól a belpolitikai haszonszerzésről,mint a migránsokról.
2016. szept. 26. 20:06
13/18 anonim válasza:
Szerintem lehetne egyszerűen
"Ön szeretné-e, hogy közel-keleti menekültek települjenek az országba?"
2016. szept. 26. 20:25
14/18 anonim válasza:
,,"Ön szeretné-e, hogy közel-keleti menekültek települjenek az országba?" Dél-Afrika az oké? Amúgy meg ez a megfogalmazás azért se okés mert ha beadja egy háború elől menekült ember Magyarországra a letelepedési kérést, hivatkozva arra hogy üldözik, akkor szinte kötelesek vagyunk ellátni a háború végéig. Persze ez nem fog megtörténni (nagy mennyiségben biztosan nem), mert Magyarországon franc nem akar maradni.
2016. szept. 26. 20:55
15/18 Singham válasza:
,,1+1 az 2?"
Szerintem ez lenne a helyes kérdés, ugyanis egyből feltudnánk mérni az ország értelmiszintjét is.
2016. szept. 27. 09:10
16/18 anonim válasza:
Ön szeretné, hogy az ország ismét a dicsőséges Oroszország vazallus hűbérese legyen?
2016. szept. 27. 20:40
17/18 anonim válasza:
Először is tisztázni kéne, hogy a menekült és a gazdasági migráns nem ugyanaz.
A másik hogy most csak arról szavazunk, hogy ki döntsön a migránsok betelepítéséről, az EU vagy a parlament? Tehát nem a migránsok betelepítéséről szól a szavazás, csak arról, hogy ki döntsön.
2016. szept. 28. 15:59
18/18 anonim válasza:
1+1=10 (2-es számrendszerben). Értelmetlen a kérdés. Nincs számrendszer meghatározva. Én bojkotálok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!